Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Basistul Linkin Park a dezvăluit că membrii trupei pregătesc muzică nouă

Basistul Dave "Phoenix" Farrell a mărturisit că atât el, cât și colegii de trupă lucrează la diverse idei și au început să scrie muzică nouă. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dave Farrell în emisiunea "Dan Really Likes Wine" (captură ecran)
Dave Farrell în emisiunea "Dan Really Likes Wine" (captură ecran)

După moartea solistului Chester Bennington în 2017, planurile trupei Linkin Park au rămas în suspensie. Însă, basistul Dave Farrell a dezvăluit că membrii formației au început să scrie muzică nouă și să lucreze la idei interesante.

În afară de Mike Shinoda, care a luat în considerare și cariera solo, lansând albumul de debut în vara lui 2018, ceilalți membri ai trupei au rămas tăcuți în cei aproape trei ani de la moartea lui Chester. Deși viitorul trupei rămâne încă neclar, Farrell a spus recent în cadrul unui interviu că membrii Linkin Park începuseră să colaboreze înainte ca pandemia de coronavirus să ia amploare.

Invitat în emisiunea "Dan Really Likes Wine", Dave Farrell a spus următoarele:

"Cam începuserăm să scriem muzică înainte să înceapă pandemia. În acest moment, mai facem din când în când conferințe video în care ne salutăm și luăm prânzul împreună. Nu se poate să ne întâlnim și să scriem împreună, așa că fiecare lucrează de acasă și vine cu idei noi".

Rămâne de văzut dacă noile sesiuni de compus vor fi pentru Linkin Park sau pentru un nou proiect. Anul trecut, Mike Shinoda a declarat că orice evoluție viitoare cu Linkin Park va trebui să se "întâmple în mod natural". Tot anul trecut, DJ-ul Linkin Park, Joe Hahn a vorbit despre revenirea grupului, menționând că nu vrea să stabilească un termen limită, că ar putea reveni în 10 ani sau poate mai devreme.

Interviu Dave Farrell la emisiunea "Dan Really Likes Wine":

Între timp, Gray Daze, trupa în care cânta Chester Bennington înainte de a intra în Linkin Park, va lansa un nou album, ce cuprinde și piese cu regretatul artist. Pe noul material, fanii lui Chester îl vor putea asculta la voce pe fiul său de 23 de ani, Jaime Bennington, care nu este tocmai un novice în domeniu. În acest proiect au fost cooptați și Brian "Head" Welch și James "Munky" de la Korn. Au fost invitați, de asemenea, Marcos Curiel de la P.O.D., Chris Traynor din trupa Bush, și Ryan Shuck, colegul lui Chester din trupa Dead By Sunrise.

Trending