Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Mai mulți muzicieni i-au onorat memoria lui Prince printr-un eveniment tribut - VIDEO

La împlinirea a patru ani de când Prince nu mai este printre noi, mai mulți artiști i-au adus un tribut legendarului muzician.
Prince

Prince │ FOTO: Warner Bros. Records

Pe 21 aprilie s-au împlinit patru ani de la moartea lui Prince, iar Recording Academy (instituția care stă în spatele Premiilor Grammy) a organizat un eveniment tribut pentru a-i onora memoria muzicianului. Show-ul, intitulat "Let’s Go Crazy: The Grammy Salute To Prince", a fost filmat la începutul acestui an, după încheierea decernărilor Premiilor Grammy 2020, însă a debutat la televizor marți, 21 aprilie.

Concertul a avut loc la Convention Center din Los Angeles și a fost alcătuit din interpretări ale unor cântece emblematice din cariera lui Prince. Printre vedetele care au urcat pe scenă se numără Foo Fighters, St. Vincent, Beck, John Legend, Earth Wing & Fire, Chris Martin, Susanna Hoffs, Usher sau Mavis Staples.

Pe lângă aceste nume cunoscute, evenimentul a adunat și câțiva colaboratori care au lucrat cu Prince, de-a lungul carierei sale. Morris Day and the Time a interpretat "Jungle Love" și The Revolution a interpretat piesa "Mountains". De asemenea, Sheila E., percuționista care a colaborat multă vreme cu Prince, a fost directorul muzical al show-ului și a uluit audiența cu interpretări ale pieselor "America" și "Free". Artista a încheiat evenimentul cu melodia "Baby I'm a Star", în interpretarea căreia au luat parte toți artiștii participanți.

Vezi momentele din concertul "Let’s Go Crazy: The Grammy Salute To Prince"

Earth Wind & Fire - "Adore"

Foo Fighters - "Darling Nikki"

https://twitter.com/antwardoski/status/1252782771413692420

St. Vincent - "Controversy"

Mavis Staples - "Purple Rain"

John Legend - "Nothing Compares 2 U"

Usher - "Little Red Corvette"

Chris Martin și Susanna Hoffs - "Manic Mondays" (piesă scrisă de Prince)

Sheila E.

The Revolution

Morris Day and the Time

https://twitter.com/ReneeLeeGreco/status/1252779617389367296

Citește mai multe despre BeckChris MartinFoo FightersJohn LegendMavis StaplesPrinceSt. VincentUsher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence Welch a cântat "Light of Love" din izolare - VIDEO

Florence Welch a interpretat în variantă acustică cea mai recentă piesă lansată, "Light of Love". Te invităm să o asculți.

Închide