Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Love Create Inspire", prima piesă Urma de pe albumul "Inima!ism" - AUDIO

"Love Create Inspire" este invitația pe care ne-o adresează trupa Urma, remintindu-ne că "muzica a fost făcută pentru astfel de momente" . Noua piesă a formației deschide un nou univers discografic, "Inima!ism".

Publicat

pe

Urma
Urma

"Așa începe totul.

Inima!ism, prima dublă.

Se prea poate ca aceste vremuri pe care le trăim să nu fie cele mai oportune pentru un muzician.

Dar muzica a fost făcută pentru astfel de momente.

"Love Create Inspire" (Iubiți, creați, inspirați-i pe ceilalți), de la o inimă la alta.

Sperăm că o să vă placă această melodie, la fel de mult cât ne-a plăcut nouă să o înregistrăm.

Mulțumiri speciale echipei nemaipomenite de la Avanpost, pentru că ne-a făcut să ne simțim ca acasă, și lui Roland Schneider / Amps Factory studios & Neil Pickles / Pierce Entertainment Mastering pentru mixing & mastering.

De abia așteptăm să fim din nou împreună, în apropierea unei scene prietenoase, cât mai curând posibil.

Aveți grijă de voi și de cei dragi!" - Urma

AUDIO: Urma - "Love Create Inspire"

URMA este un colectiv de artiști coagulat în jurul solistului Mani Gutău, care s-a făcut remarcat încă de la începuturi printr-o muzicalitate hipnotizantă, prin îmbogățirea sound-ului alternativ cu sonoritățile calde ale unor instrumente precum fluierul, saxofonul, trompeta, percuția & congas, dar și prin implicarea în numeroase proiecte care au avut ca scop trezirea conștiinței sociale.

Fondată în primăvara anului 2003 la Cluj, cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rockului alternativ românesc cu patru albume de studio: "Nomad Rhymes" (2003), "Anger as a Gift" (2005), "Trend Off" (2007), "Lost End Found" (2013) şi cu apariţii live în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

Trending