Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

"Killing Eve" sezonul 3 disponibil de pe 13 aprilie pe HBO Go

Unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate de HBO în ultimii ani este comedia întunecată "Killing Eve". Bazată pe o serie de cărţi care spun povestea asasinei Villanelle, această serie include o distribuţie excelentă, centrată în jurul lui Jodie Comer şi Sandra Oh. Cele două îşi vor continua relaţia de love-hate şi în sezonul 3 al producţiei, care a debutat pe HBO Go pe 13 aprilie.
Obsesia Evei sezonul 3 teaser HBO Go

Obsesia Evei sezonul 3 teaser HBO Go (foto: HBO)

În "Killing Eve" sezonul 3 ("Obsesia Evei" în România) le găsim pe Villanelle (jucată de Jodie Comer) şi Eve (jucată de Sandra Oh, pe care o ştim din "Grey's Anatomy") vânându-se una pe alta. Eve este o agentă MI6 inteligentă, dar frustrată de lipsa de provocări şi munca de birou. Visează să fie un spion, să călătorească în toată lumea. Villanelle este asasina perfectă, care se poate deghiza în orice personaj şi care deja e blazată, după ce a călătorit peste tot şi a experimentat toate senzaţiile posibile. Este un sociopat perfect.

Adoră luxul, poşetele şi hainele scumpe şi nu pare deloc recunoscătoare mentorilor săi. Cumva asasina şi agenta ajung dependente una de cealaltă şi de la tentative de asasinat se ajunge la o obsesie şi cvasi-prietenie între ele. Primul episod din sezonul 3 a avut premiera pe 13 aprilie pe HBO Go, iar câte un nou episod va fi apoi difuzat în fiecare zi de luni pe HBO şi HBO Go. În acest sezon vom avea o distribuţie extinsă, în care apar Dame Harriet Walter ("Succession", "The End"), Danny Sapani ("Harlots)" şi Gemma Whelan ("Game of Thrones").

Suzanne Heathcote ("Fear the Walking Dead") este scenarista principală a serialului şi producătoare executivă. La bază, "Killing Eve" este o producţie BBC şi dacă vi se pare că anumite locuri sunt familiare în primele 2 sezoane, asta e pentru că au fost secvenţe filmate în Bucureşti, prezentat drept Berlin sau alte oraşe europene reputate. Sezonul 2 a inclus un personaj negativ interesant, Aaron Peel (Herny Lloyd-Hughes), un fel de mogul al motoarelor de căutare care vrea să transforme informaţia în armă.

Villanelle a fost momeala MI6 pentru a îl prinde, doar că asasina nu a putut rezista tentaţiei de a îl ucide. Cumva Eve şi Villanelle au ajuns în Roma, dar după divergenţe legate de fuga lor în Alaska, asasina a impucat-o pe agenta Mi6 în spate. Rămâne şi chestiunea soţului lui Eve, ucis de diabolica rusoaică. Seria de cărţi cu Vilanelle a lui Luke Jennings are un mare succes şi va mai genera cu siguranţă sezoane-hit pe HBO şi premii pentru decoruri, scenariu şi actori principali.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Florii Voltaj transmite o urare de "La mulţi ani" fanilor cu o nouă "Albinuţa"

De Florii Voltaj a transmis o urare de "La mulţi ani" celor cu nume de flori, cu o reinterpretare originală...

Închide