Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Killa Fonic a lansat EP-ul "Taxi Driver", scris și produs în doar trei zile

EP-ul Taxi Driver reprezintă o lansare clasică marca Killa Fonic, cu versuri ingenioase și un sound recognoscibil, exact ceea ce fanii așteptau de la artist. Găsești mai multe detalii în articol.
Killa Fonic - EP

Killa Fonic - EP "Taxi Driver" (captură ecran)

"Taxi Driver" conține trei piese, "Polar Express", "Lord de Cartier" și "Cirque du Soleil x 911", și cu siguranță îi vor face pe cei care le vor asculta să vrea mai mult. EP-ul a fost scris și produs în numai trei zile, iar Killa Fonic a lucrat pentru realizarea acestui proiect cu 911, producătorul care semnează și hit-ul "Miami Bici".

"Taxi Driver e un short EP ce a plecat de la o noapte lungă în care am revăzut filmul cu același titlu, de Martin Scorsese, fiind fan al acestui regizor. Nu am aprofundat ideea filmului pentru a mă inspira, ci m-am folosit de vibe-ul acestui film, pe care l-am ancorat într-o sesiune de aproape 2 nopți cu Alex 911. Atunci am copt 3 opere în care am concentrat tot vibe-ul nostru, puțin #*! $% și o lingură de De Niro", a declarat Killa Fonic.

Ascultă noul EP Killa Fonic:

"Lord de Cartier"

"Polar Express"

"Cirque du Soleil x 911"

Killa Fonic are un stil muzical unic, cu versuri brutal de sincere și cu videoclipuri extrem de expresive. Este un artist cameleonic, care poate aborda cu ușurință diferite genuri.

Cea mai recentă piesă lansată de Killa Fonic, "Miami Bici", reprezintă și primul soundtrack original din cariera sa. Filmul Miami Bici a obținut primul loc în box office-ul românesc, iar piesa cântată de Killa Fonic poate fi auzită de mai multe ori pe durata filmului, care este disponibil și pe Netflix.

Citește mai multe despre Killa Fonic
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi anulează turneul din acest an pentru ca valoarea biletelor să fie rambursată

În loc de o eventuală reprogramare, trupa Bon Jovi a luat hotărârea de a anula oficial turneul ce ar fi...

Închide