Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Într-un nou podcast, St. Vincent va intervieva muzicieni în baie

Artiști la început de drum vor fi invitați în noul podcast ușor atipic. Interviurile și discuțiilor vor avea loc în baie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

St. Vincent în trailerul podcastului "Shower Sessions" (captură ecran)
St. Vincent în trailerul podcastului "Shower Sessions" (captură ecran)

St. Vincent nu s-a temut să fie un muzician excentric, pare-se nici în perioada pandemiei globale. Artista a anunțat lansarea unui podcast, intitulat "Shower Sessions", în colaborare cu Progressive, o companie americană de asigurări. Podcastul este alcătuit din două părți - un interviu și un mini recital - ambele desfășurându-se în baie.

St. Vincent, pe numele său real Annie Clark, a avut această idee înainte ca noul virus să ne facă să intrăm în carantină. A vrut să găsească o modalitate de a intervieva muzicieni și de a-i asculta cântând într-un decor intim, care să nu necesite materiale profesionale. Astfel, s-a născut conceptul de a sta cu șase muzicieni diferiți într-o baie - însă una foarte feminină și elegantă - care poate fi văzută ca un studio low-budget datorită acusticii.

"Shower Sessions" îi va avea ca invitați pe Kassi Ashton, Loote, Donna Missal, Duckwrth, Banners și Amber Mark. Podcastul este disponibil pe toate platformele obișnuite de podcast - Apple Podcasts, Stitcher, Google Play și Spotify - dar și în format video pe YouTube, pe canalul Progressive Insurance.

În trailerul noului proiect, o putem vedea pe St. Vincent îmbrăcată într-un halat de baie, jucându-se cu sticle de parfum și buchete de flori. "Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut vreodată? Pentru mine, să găzduiesc un podcast. Sunt St. Vincent și ăsta este <<Shower Sessions>>", spune artista în clipul de promovare.

Vezi Shower Sessions | Series Trailer |

Trending