Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Într-un nou podcast, St. Vincent va intervieva muzicieni în baie

Artiști la început de drum vor fi invitați în noul podcast ușor atipic. Interviurile și discuțiilor vor avea loc în baie. Găsești mai multe detalii în articol.
St. Vincent în trailerul podcastului

St. Vincent în trailerul podcastului "Shower Sessions" (captură ecran)

St. Vincent nu s-a temut să fie un muzician excentric, pare-se nici în perioada pandemiei globale. Artista a anunțat lansarea unui podcast, intitulat "Shower Sessions", în colaborare cu Progressive, o companie americană de asigurări. Podcastul este alcătuit din două părți - un interviu și un mini recital - ambele desfășurându-se în baie.

St. Vincent, pe numele său real Annie Clark, a avut această idee înainte ca noul virus să ne facă să intrăm în carantină. A vrut să găsească o modalitate de a intervieva muzicieni și de a-i asculta cântând într-un decor intim, care să nu necesite materiale profesionale. Astfel, s-a născut conceptul de a sta cu șase muzicieni diferiți într-o baie - însă una foarte feminină și elegantă - care poate fi văzută ca un studio low-budget datorită acusticii.

"Shower Sessions" îi va avea ca invitați pe Kassi Ashton, Loote, Donna Missal, Duckwrth, Banners și Amber Mark. Podcastul este disponibil pe toate platformele obișnuite de podcast - Apple Podcasts, Stitcher, Google Play și Spotify - dar și în format video pe YouTube, pe canalul Progressive Insurance.

În trailerul noului proiect, o putem vedea pe St. Vincent îmbrăcată într-un halat de baie, jucându-se cu sticle de parfum și buchete de flori. "Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut vreodată? Pentru mine, să găzduiesc un podcast. Sunt St. Vincent și ăsta este <<Shower Sessions>>", spune artista în clipul de promovare.

Vezi Shower Sessions | Series Trailer |

Citește mai multe despre St. Vincent
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O platformă radio va lansa canale dedicate unor artiști ca Prince, David Bowie, Metallica sau Led Zeppelin

În această perioadă de auto-izolare, platforma SiriusXM a luat în considerare nevoile abonaților săi și își extinde grila de programe....

Închide