Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Godsmack renunță la toate planurile de turneu pentru 2020

Sully Erna a anunțat că planurile de turneu ale trupei Godsmack se suspendă pentru întregul an. Deși își menține optimismul, vocalistul e de părere că și în situația eradicării rapide a virusului COVID-19 vor exista efecte de lungă durată.

Concert Godsmack la Arenele Romane pe 31 martie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Vara acesta, Godsmack ar fi trebuit să plece în turneu alături de The Pretty Reckless. Aceste planuri nu mai au însă nicio susținere în actualul context, iar Sully Erna nu-și dorește nici să reprogrameze concertele. Vocalistul e de părere că anul 2020 e compromis chiar și dacă pandemia ar fi eradicată până în vară.

"Nu cred că situația actuală ar putea evolua până în punctul în care oamenii să-și dorească să se arunce în mulțimi mari.

Cred că vom eradica virusul ăsta și am speranțe mari că pandemia se va încheia în curând, dar cred că va fi o perioadă în care oamenii vor spune: <<Poate că nu o să mă duc direct la un concert sau la un eveniment sportiv, alături de mulți alți oameni>>. Și considerând că sunt oameni care își pierd locuințele și job-urile, cred că atunci când o să se termine totul, se vor gândi: <<În regulă. Mă bucur că s-a terminat. Hai înapoi la muncă. Ar trebui probabil să pun deoparte ceva într-un cont de economii înainte să încep să cumpăr bilete la concerte>>", a declarat Sully Erna în cadrul unui interviu pentru SiriusXM.

"Vom avea timp să lucrăm la un nou album și să fim primii anul viitor"

Erna e hotărât să plece în turneu anul viitor, până atunci plănuind să lucreze la un nou album.

"Ne-am hotărât: <<Știi ce? Hai să nu ne îngrămădim în toamnă>>. Eram pe final cu promovarea albumului actual, așa că vom avea timp să lucrăm la un nou album și să fim primii anul viitor care să poată alege locațiile de concerte, autocarele de turneu pe care le dorim, zilele în care vrem să cântăm, orașele și țările pe care vrem să le vizităm. Hai să facem rezervări din timp și să fim primii anul viitor, în loc să ne străduim să ne găsim un loc toamna aceasta, când toate celelalte formații vor încerca probabil să meargă în turneu."

În urmă cu câteva zile, Sully Erna povestea într-un live pe Facebook despre o serie de simptome pe care le-a avut și care l-au făcut să creadă că a contractat COVID-19. Din fericire, vocalistul se simte mult mai bine acum.

Citește mai multe despre Godsmack
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dragoș Moldovan a lansat prima piesă de când a câștigat Vocea României

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a lansat primul single de după încheierea concursului. Piesa se intitulează...

Închide