Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Gene Simmons de la KISS: "Dumnezeu spune să stați în casă, să nu mergeți la biserică"

Într-un clip video, co-fondatorul și basistul trupei KISS a transmis un mesaj celor care nu respectă regulile de distanțare socială din timpul pandemiei de coronavirus.
Gene Simmons (captură ecran)

Gene Simmons (captură ecran)

Chiar dacă majoritatea orașelor din Statele Unite sunt sub ordinul șederii la domiciliu din cauza pandemiei de COVID-19, au existat câteva exemple de oameni care nu respectă regulile de distanțare socială.

De la vagoanele aglomerate ale metrourilor din New York, până la piețele pline de cumpărători din Los Angeles, situația este îngrijorătoare. Cu toate acestea, numeroase biserici și instituții religioase își așteaptă cu brațele deschise adepții. De exemplu, guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, a ordonat măsura de distanțare socială, dar a permis ca lăcașurile de cult să își continue activitatea.

Gene Simmons i-a muștruluit pe cei care încalcă măsurile guvernamentale, printr-un clip video pentru publicația TMZ. Inițial, muzicianul a făcut referire la generațiile trecute care au avut parte de experiențe mult mai aprige decât statul acasă:

"Cu toții avem o <<povară>>. Care este povara? Povara asta, de fapt, nu e mai nimic. Ar trebui să tăcem cu toții și să nu ne mai comportăm ca și cum am fi buricul pământului. Asta mă include și pe mine. Uite, acum ceva timp în urmă, nu mult, bunicii noștri au fost trimiși să lupte într-un război, război pentru care nu ei erau responsabili. 50 de milioane de morți a numărat cel de-al Doilea Război Mondial, iar bunicii voștri au săvârșit, în multe cazuri, sacrificiul suprem".

Simmons a continuat cu o remarcă dură, însă adevărată:

"În timp ce voi sunteți ocupați să mâncați pizza și burgeri, alți oameni își riscă viețile să vă aducă mâncarea la ușă. Când vă arde casa, pompierii își riscă viețile, când vă este jefuită locuința, polițiștii își riscă viețile, cadrele medicale...De ce ne plângem? Stăm acasă și nu facem nimic, în timp ce alți oameni își riscă viața pentru ca voi să aveți un trai confortabil".

Artistul nu i-a uitat pe practicanții religioși care continuă să meargă la biserică și riscă o eventuală îmbolnăvire. A lor și a celorlalți:

"Oamenii religioși care practică lucruri religioase...nu ascultați de același Dumnezeu de care ascult eu. Dumnezeu spune <<stați acasă, nu mergeți la biserică>>".

Cu toate acestea, Gene Simmons are speranță în ceea ce se întâmplă pe viitor. În opinia sa, lucrurilor se vor rezolva și totul va fi bine.

Recent, trupa KISS a fost nevoită să reprogrameze ultimele trei concerte ale turneului din America de Nord și întregul turneu din America Latină din cauza pandemiei. Trupa va relua turneul în Europa pe 9 iunie și va reveni în Statele Unite la sfârșitul lunii august pentru a continua seria de concerte din cadrul turneului de adio.

Citește mai multe despre Gene SimmonsKISS
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli va ţine un concert special de Paştele Catolic în Domul din Milano (Transmis Live Online)

Vocea de aur a Italiei, Andrea Bocelli va transmite un mesaj de speranţă şi unitate în ziua Paştelui Catolic, pe...

Închide