Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Florence Welch a cântat "Light of Love" din izolare - VIDEO

Florence Welch a interpretat în variantă acustică cea mai recentă piesă lansată, "Light of Love". Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Florence + The Machine la Electric Castle 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Săptămâna trecută, Florence and the Machine a lansat "Light of Love". Deși piesa a ajuns abia acum la urechilor fanilor, ea a fost înregistrată în timpul sesiunilor de creare a albumului "High as Hope" (2018). Lansarea acestui cântec a venit ca o rază de speranță în timpul pandemiei globale de coronavirus. Iar pentru a păstra vie intenția acestei lansării, Florence Welch a prezentat un clip în timp ce cântă noua melodie în variantă acustică.

Când Florence and the Machine a anunțat pentru prima dată lansarea piesei "Light of Love", membrii trupei au menționat că toate câștigurile provenite din vânzările acestui cântec se vor duce către Societatea de Terapie Intensivă (Intensive Care Society), care sprijină medicii, asistenții medicali și alți profesioniști din domeniul sănătății care lucrează în primele linii. Aparent, vânzările respective au fost mult mai mari decât se aștepta Florence and the Machine.

Când a încărcat videoclipul pe Instagram, Florence Welch a inclus un scurt mesaj:

"Vă mulțumesc pentru toate amabilele voastre cuvinte despre melodie și pentru tot sprijinul acordat Societății de Terapie Intensivă. Am încercat o versiune de acasă pentru voi".

Florence and The Machine este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch.

Primul album al formației, "Lungs", a fost lansat în 2009. Discul a staționat vreme de cinci săptămâni pe poziția a doua în topul UK Albums, șase luni mai târziu urcând pe prima poziție. Albumul a primit un Brit Award pentru Best British Album și șase nominalizări la Grammy, inclusiv pentru Best New Artist și Best Pop Vocal Album. Pe acest material s-au regăsit hituri precum "Dog Days Are Over" și "You've Got the Love".

A urmat albumul "Ceremonials", ce a urcat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK, cel de-al treilea album, "How Big, How Blue, How Beautiful", debutând pe prima poziție atât în Marea Britanie, cât și în US Billboard 200.

Cel mai recent disc, "High as Hope", a fost lansat în iunie 2018. Întregul album este un amestec de contradicții, născut, după cum spune și Florence, "din bucurie și furie", un amestec destinat relevării unei noi direcții muzicale și spirituale. Reunind piese precum "Sky Full of Song", "Hunger" și "Big God", albumul "High As Hope" se numără cu certitudine printre cele mai frumoase materiale discografice ale anului 2018.

Comentează

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Trending