Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Editors a urcat pe Youtube un concert live pentru cei aflați în izolare - VIDEO

Cei de la Editors s-au gândit la fanii care nu mai pot participa la activități muzicale în această perioadă de izolare și le-au făcut o surpriză.

Publicat

pe

Editors la Summer Well pe 12 august 2017 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Este vorba de un concert din 6 martie 2008, ce a avut loc la Alexandra Palace din Londra. Trupa a scris un mesaj amplu pe pagina oficială de Instagram prin care anunța intenția de a publica un întreg concert.

"Bună, prieteni! Sperăm că sunteți bine și în siguranță în aceste vremuri dificile. La momentul ăsta, ar fi trebuit să terminăm câteva date din turneul nostru <<Black Gold>>, dar din motive evidente nu am reușit. Cu toate acestea, ne considerăm norocoși că am putut susține câteva concerte în Europa înainte de izolare și vom reveni să facem lucrurile pe care ar fi trebuit să le facem, atunci când va fi sigur.

Această perioadă mai liberă ne-a permis să scotocim printre cutii cu videoclipuri, DVD-uri și tot felul de prostii care s-au pierdut de-a lungul timpului. Așadar, din moment ce nimeni nu poate merge NICĂIERI, ca să nu mai vorbim de concerte, ne-am gândit să împărtășim cu voi câteva imagini din arhivă. Am încărcat concertul nostru de la Alexandra Palace din 6 martie 2008 unde am cântat piesele de pe primele două albume și la care a luat parte și vechiul nostru companion, Chris Urbanowicz. [...]

Indiferent dacă aveți tot timpul din lume și aveți nevoie de cât mai mult conținut la care vă uitați în următoarele săptămâni sau dacă doar vreți să vedeți ceva care să vă relaxeze după o zi grea, sperăm să vă placă.

Cu dragoste, Editors."

Editors este o formație de indie și alternative-rock, ce și-a început activitatea în 2002, în orașul Birmingham. Începuturile muzicale le-au desfășurat sub titulatura Pilot, The Pride și Snowfield, ca mai apoi, în 2002, să evolueze sub denumirea care i-a consacrat, cea de Editors.

Formația are în palmares o compilație și șase albume, două dintre ele de platină, și milioane de discuri vândute la nivel internațional. Albumul lor de debut, "The Back Room", a fost lansat în 2005 și a primit o nominalizare la Mercury Prize Awards. Discul conține hiturile "Munich" și "Blood".

Alături de aprecierile critice și succesul lor în topuri, formația a beneficiat în mod constant de turnee sold-out și numeroase distribuții ca headlineri în foarte multe festivaluri. Sound-ul dark-indie rock specific Editors este, de obicei, comparat cu sunetul unor trupe precum Echo & Bunnymen, Joy Division, Interpol, The Chameleons și U2.

VIDEO: Editors live at Alexandra Palace, London | 6/3/2008

Comentează

Trending