Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

East European Comic Con 2020 se reprogramează pentru luna decembrie

East European Comic Con 2020, eveniment ce urma să aibă loc în perioada 5 - 8 iunie la Romexpo, s-a reprogramat pentru luna decembrie. Decizia a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus.
East European Comic Con

East European Comic Con

Încă din luna februarie, organizatorii au urmărit cu foarte mult interes și preocupare situația internațională a răspândirii noului coronavirus. Pe tot parcursul acesteia, a fost luat în calcul orice scenariu. Nu s-a dorit să se ajungă la o reprogramare a evenimentului, însă, în același timp, a fost importantă păstrarea calitatății și a conținutului cu care a fost obișnuit publicul în cele 7 ediții de până acum.

"Pentru a ne asigura că atât invitații cu care am finalizat contractele, companiile care au confirmat participarea, cât și publicul pot lua parte fără nici o restricție, în deplină siguranță, am decis să reprogramăm evenimentul pentru 3 - 6 decembrie 2020", au anunțat organizatorii.

Locația va fi păstrată, noile date pentru East European Comic Con 2020 fiind, așadar, 3 - 6 decembrie 2020.

Comic Con la Cluj-Napoca

Din decembrie 2019 s-a început lucrul la o ediție de toamnă care să aibă loc la Cluj-Napoca, însă decizia de a-l organiza nu este încă finală, urmând să fie făcută publică până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puțin 30 de zile înainte de ediția din București.

Opțiuni pentru cumpărătorii de bilete ai East European Comic Con 2020:

Toate persoanele care au achiziționat biletele pentru East European Comic Con iunie 2020 pot alege una din următoarele opțiuni:

  1. Folosirea biletelor pentru ediția din Cluj-Napoca (noiembrie 2020) în măsura în care aceasta va avea loc;
  2. Folosirea biletelor pentru ediția din București (3-6 decembrie 2020);
  3. Folosirea biletelor pentru ediția din București din mai sau iunie 2021;

*Abonamentele de 4 zile pot fi folosite tot pentru 4 zile în cazul în care se optează pentru varianta 2. Cine optează pentru variantele 1 și 3 va putea folosi biletele pentru 3 zile de eveniment.

*Biletele pentru luni, 8 iunie, în cazul în care se optează pentru varianta 2, vor putea fi folosite pentru ziua de joi, 3 decembrie. Pentru variantele 1 și 3 vor putea fi folosite pentru ziua de vineri.

Restituirea sumei achitate:

Toate biletele vândute prin intermediul site-ului www.comic-con.ro pot fi returnate într-un interval de 30 de zile de la data solicitării. Solicitările pot fi formulate până la data de 10 aprilie 2020, inclusiv prin email la [email protected] După data de 10 aprilie se poate opta doar pentru unul dintre cele 3 evenimente Comic Con.

Pentru biletele achiziționate din magazine sau online de la MyTicket/Entertix, Eventim sau IaBilet.ro, fanii sunt rugați să ia legătura cu ei, urmând ca aceștia să detalieze care este procedura de returnare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May: "La finalul pandemiei, cred că vor fi multe lecții importante pe care le vom fi învățat"

Brian May crede că actuala pandemie va avea și efecte pozitive și că după ce vom depăși perioada dificilă vom...

Închide