Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Dora Gaitanovici ne aduce un "Colț de lună", "speranța care luminează și cel mai întunecat cer" - AUDIO

Dora Gaitanovici ne ajută să risipim apăsarea izolării cu o piesă nouă, compusă din izolare. "Colț de lună" este, potrivit artistei, "un cântec scris cu drag", menit a alunga singurătatea.

Dora Gaitanovici (România) la Cerbul de Aur 2018 - A treia seara de Festival (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

"Am compus "Colț de lună" în această perioadă ciudată, în care îndoiala, teama, singurătatea pe mai toți ne-au încercat rând pe rând. Și simțeam că trebuie să accesez ceva pozitiv, dorul, acea "pasăre gri" simplă, care ba vine, ba pleacă, dar niciodată nu ne părăsește! Iar "colțul de lună" e speranța care luminează și cel mai întunecat cer al sufletului! E un cântec scris cu drag!", a declarat Dora Gaitanovici.

Dora semnează atât versurile și compoziția noului single, cât și productia, mixul și masterul.

AUDIO: Dora Gaitanovici - "Colț de lună"

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naţionale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Recent, Dora a lansat "El nu mă vrea", o melodie scrisă împreună cu Irina Rimes, piesa "Eu te las" împreună cu What's UP și a colaborat și cu Daniel Dorobanțu, fondatorul ansamblului de artă sincretică Thy Veils, pentru melodia "Feel It All", ce poate fi ascultată pe InfoMusic.

Anul acesta, Dora a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alaăuri de band-ul sau.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universităţii de Muzică din Bucureşti.

Citește mai multe despre Dora Gaitanovici
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify îți permite să donezi direct către artiștii apreciați sau spre cauzele susținute de aceștia

Spotify se numără printre companiile tech mari care au propus inițiative ce ajută artiștii în această perioadă grea. Pentru mulți...

Închide