Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Documentarul VUNK, "Jur să spun adevărul", va fi disponibil pe YouTube o singură dată

Lansat în 2019, în cadrul evenimentului TIFF (Festivalul International de Film din Transilvania), documentarul "Jur să spun adevarul" va putea fi vizionat pe 1 aprilie, la ora 19:00 pe YouTube. Membrii formației vor urmări filmul alături de fani și vor răspunde în timp real comentariilor de pe chat.
Cornel Ilie

Vunk la Arenele Romane │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Jur să spun adevărul" pune accent pe visurile care trebuie urmate până la capăt, indiferent de obstacole, care, în final, se dovedesc a fi lecții de viata de care trebuie să ținem cont.

Documentarul va fi disponibil doar în timpul live-ului, ulterior fiind scos de pe YouTube:

Cele mai interesante momente trăite de membrii trupei VUNK sunt așternute într-un documentar extrem de emoționant, realizat cu ajutorul fanilor și a poveștilor personale. Toate perioadele carierei, începând cu binecunoscuta "Cântare a României", din 1988, au fost împletite cu momentele importante din evoluția trupei, subliniind cât se poate de frumos prietenia, încrederea și suportul în orice împrejurare.

"Veți vedea filmări din toate perioadele carierei noastre de muzicieni, de când eram fani Guns'N Roses sau Nirvana, povestim despre curajul de a ne depăși puterile și forțele proprii, despre încredere și prietenie, despre visuri pentru care a trebuit să luptăm. Cele mai frumoase momente de la concertele noastre sunt și ele prezente în acest documentar", a spus Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine VUNK. Astăzi, VUNK înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Daniel Ionuț Onel și Gabi Maga.

VUNK are în repertoriu hit-uri precum: "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea" sau "Numai la doi". În mai 2017, s-a lansat cel de-al optulea album al trupei, "Extrovertit", în cadrul unui show indoor spectaculos - "Secretul tău".

Citește mai multe despre Vunk
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trompetistul Wallace Roney a murit din cauza coronavirusului

Reputatul trompetist american a decedat pe marți, la vârsta de 59 de ani, din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19. Găsești...

Închide