Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

De Florii Voltaj transmite o urare de "La mulţi ani" fanilor cu o nouă "Albinuţa"

De Florii Voltaj a transmis o urare de "La mulţi ani" celor cu nume de flori, cu o reinterpretare originală a hitului "Albinuţa", în contextul auto izolării şi distanţării sociale. Puteţi urmări mesajul video transmis de Călin Goia şi colegii săi în cadrul articolului.

Publicat

pe

Voltaj mesaj La Multi Ani Florii 2020
Voltaj mesaj La Multi Ani Florii 2020 │ FOTO: Voltaj

Voltaj le-a urat "la mulţi ani" celor care poartă nume de flori reinterpretând piesa "Albinuţa". De această dată versurile sunt "toată lumea stă în casă şi e plin de flori". Lui Călin Goia i s-au alăturat colegii de trupă prin apel video, făcând puţin beatbox şi improvizând pe ritmul piesei. Voltaj ne arată ca distanţarea socială nu trebuie să fie un impediment în a ne sărbători persoanele drage care poartă nume de flori azi. Un mesaj de "La mulţi ani" poate ajunge la toţi prin apel video, telefonic sau mesaje text.

Solistul a transmis următorul mesaj de Florii:

Dacă tot stăm acasă, ne-am gândit să le facem o urare muzicală celor cu nume de floare. Sperăm să le aducă zâmbetul pe față, noi ne-am distrat foarte bine. La mulți ani și să ne vedem cu toții sănătoși!

În urmă cu aproape 2 săptămâni trupa a lansat piesa "Om", o melodie cu versuri puternice, care a transmis un îndemn social şi a subliniat importanta solidarităţii, iubirii şi acceptării. Track-ul a fost însoţit de un videoclip abstract, plin de chenare colorate şi de personaje ce par filmate într-un vid, un univers virtual sau cu un mare ecran verde în spate.

Trupa Voltaj a încheiat anul 2019 cu un recital special, un concert aniversar "Ca la 20 de ani". Acesta a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti şi la eveniment au participat peste 4000 de fani, care au cântat alături de muzicieni hituri ca "Albinuţa" şi "Pic, Pic". "Albinuţa", piesa pe care o auziţi reinterpretată mai sus este un hit de pe albumul "Bungee" din anul 2000. Videoclipul oficial era unul viu colorat, văratic, plin de fete, acadele şi filtre psihedelice de culoare.

PUBLICITATE
Comentează

Trending