Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

De Florii Voltaj transmite o urare de "La mulţi ani" fanilor cu o nouă "Albinuţa"

De Florii Voltaj a transmis o urare de "La mulţi ani" celor cu nume de flori, cu o reinterpretare originală a hitului "Albinuţa", în contextul auto izolării şi distanţării sociale. Puteţi urmări mesajul video transmis de Călin Goia şi colegii săi în cadrul articolului.

Publicat

pe

Voltaj mesaj La Multi Ani Florii 2020
Voltaj mesaj La Multi Ani Florii 2020 │ FOTO: Voltaj

Voltaj le-a urat "la mulţi ani" celor care poartă nume de flori reinterpretând piesa "Albinuţa". De această dată versurile sunt "toată lumea stă în casă şi e plin de flori". Lui Călin Goia i s-au alăturat colegii de trupă prin apel video, făcând puţin beatbox şi improvizând pe ritmul piesei. Voltaj ne arată ca distanţarea socială nu trebuie să fie un impediment în a ne sărbători persoanele drage care poartă nume de flori azi. Un mesaj de "La mulţi ani" poate ajunge la toţi prin apel video, telefonic sau mesaje text.

Solistul a transmis următorul mesaj de Florii:

Dacă tot stăm acasă, ne-am gândit să le facem o urare muzicală celor cu nume de floare. Sperăm să le aducă zâmbetul pe față, noi ne-am distrat foarte bine. La mulți ani și să ne vedem cu toții sănătoși!

În urmă cu aproape 2 săptămâni trupa a lansat piesa "Om", o melodie cu versuri puternice, care a transmis un îndemn social şi a subliniat importanta solidarităţii, iubirii şi acceptării. Track-ul a fost însoţit de un videoclip abstract, plin de chenare colorate şi de personaje ce par filmate într-un vid, un univers virtual sau cu un mare ecran verde în spate.

Trupa Voltaj a încheiat anul 2019 cu un recital special, un concert aniversar "Ca la 20 de ani". Acesta a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti şi la eveniment au participat peste 4000 de fani, care au cântat alături de muzicieni hituri ca "Albinuţa" şi "Pic, Pic". "Albinuţa", piesa pe care o auziţi reinterpretată mai sus este un hit de pe albumul "Bungee" din anul 2000. Videoclipul oficial era unul viu colorat, văratic, plin de fete, acadele şi filtre psihedelice de culoare.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending