Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Dave Mustaine a transmis un mesaj fanilor Megadeth despre planurile trupei - VIDEO

Dave Mustaine, solistul şi creierul trupei Megadeth a transmis un mesaj fanilor, în această perioadă grea de izolare şi pandemie. Artistul a oferit detalii despre evoluţia albumului Megadeth, dar şi despre o carte nouă la care lucrează. Puteţi urmări mesajul video în articol.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Dave Mustaine, altă dată o figură controversată a rock-ului, care nu s-a ferit de conflicte cu Metallica este acum vocea raţiunii şi le recomandă fanilor trupei să aibă grijă de sănătate şi să stea acasă. Mustaine a postat pe canalul oficial de YouTube al trupei Megadeth un mesaj pentru fani, în care îi salută şi le recomandă să îşi spele mâinile şi să stea la interior. Aflăm din video că artistul este în ziua 12 de auto izolare şi că a ascultat multe piese Megadeth.

Se pare că solistul lucrează la o carte nouă, dar şi la noul album Megadeth. Apare şi un moment amuzant pe parcursul celor 77 de secunde de clip, în care câinii de talie mică ai lui Dave devin gălăgioşi. Mustaine glumeşte că "are câini de securitate speciali, care îi induc în eroare pe răufăcători". Muzicianul şi-a exprimat şi nerăbdarea de a începe un nou turneu, după ce se termină cu pandemia.

Cât despre noua sa carte, aceasta ar trebui să debuteze pe 8 septembrie prin editura Hachette Books, sub numele de "Building the Perfect Beast". Cartea povesteşte în detaliu procesul din spatele înregistrării albumului Megadeth "Rust in Peace", un LP legendar lansat în 1990. Aflăm cum au fost cooptaţi membrii trupei, cum s-au obişnuit tinerii cu succesul şi cu presiunea faimei de după lansarea discului. Până la urmă conflictele inevitabile şi ego-urile au făcut trupa să implodeze, doar pentru a se reuni la câţiva ani după.

Dave Mustaine vine după o perioadă dificilă în viaţa personală, petrecând o parte din anul 2019 în tratament pentru cancerul la gât de care a suferit. Diagnosticul a venit în mai 2019, iar în octombrie Mustaine a fost declarat complet vindecat, fără celule canceroase. Vestea despre boală venise în plin proces de înregistrare a unui nou album. Acesta a fost înregistrat în Franklin, Tennesse, alături de producătorul Chris Rakestraw, care a mai lucrat şi la discul Megadeth "Dystopia" din 2016.

Viitorul release va fi primul alături de noul toboşar Dirk Verbeuren, de la Soilwork, care s-a alăturat grupului cu 3 ani în urmă.

Comentează

Concerte & turnee

Megadeth concertează la Romexpo în iunie 2024

Megadeth aduce turneul "Crush The World Tour" în România și va concerta pe 10 iunie 2024 la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Primele 500 de bilete din fiecare categorie se vor pune în vânzare pe 11 decembrie la ora 11:00 și au prețuri earlybird. Fanii Megadeth Cyber Army și fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la bilete înaintea tuturor, pe 9 decembrie de la ora 11:00.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști.

Megadeth a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreaga lume, aducând formației discuri aur și platină în urma a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.

Cel mai recent material, "The Sick, the Dying... and the Dead!", a fost lansat pe 2 septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreaga lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megadeth, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energie ca oricând, fapt ce se transpune și în muzica compusă pentru "The Sick, the Dying... and the Dead!".

Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevantă pentru scena metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continua să influențeze prin muzica pe care o compune generațiile viitoare de artiști.

Prețuri bilete concert Megadeth 2024 la Romexpo

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 289 lei earlybird (primele 500) de bilete, 309 de lei in presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 229 lei earlybird (primele 500 de bilete), 249 de lei în presale și 290 de lei la intrare
  • Premium - 699 lei - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. La intrare biletele Premium vor costa 800 de lei

Suplimente VIP și VIP Meet & Greet

Suplimentele nu includ și biletul la concert. Sunteți rugați să cumpărați și un bilet de acces separat.

Info acces:

  • Posesorii de bilete Premium au acces în toate categoriile de bilete.
  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Citește în continuare

Trending