Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dave Grohl i-a cântat "Everlong" unui asistent medical din primele linii ale pandemiei

Solistul Foo Fighters i-a făcut o surpriză lui TJ Riley, un fan înrăit al cunoscutei trupe de rock și asistent medical, care se luptă zi de zi cu efectele cauzate de coronavirus.

Publicat

pe

Dave Grohl în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)
Dave Grohl în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)

Dave Grohl a făcut echipă cu Jimmy Kimmel pentru a onora munca unui asistent medical din primele linii ale pandemiei. Evenimentul a făcut parte din seria #HealthCareHero, în cadrul căreia gazda emisiunii alături de invitații săi le mulțumesc lucrătorilor din domeniul medical.

TJ Riley este asistent medical la Centrul Medical Jacobi din Bronx, New York. Tânărul s-a confruntat în ultima perioadă cu o mulțime de cazuri de îmbolnăviri cu noul virus. La un moment dat, Riley a fost la rândul său diagnosticat cu COVID-19, însă s-a recuperat. În semn de apreciere și cunoscând faptul că TJ Riley este fan Foo Fighters, Dave Grohl l-a surprins cu o variantă acustică a piesei "Everlong".

De asemenea, fundația "Life is Good" i-a oferit lui TJ Riley și departamentului în care acesta lucrează suma de 10.000 de dolari, plus pachete cadou, în semn de mulțumire pentru eforturile depuse.

VIDEO: Dave Grohl - "Everlong"

În altă ordine de idei, Foo Fighter continuă să își schimbe datele concertelor din cauza pandemiei. Trupa deja și-a amânat turneul aniversar "Van Tour" pentru toamna aceasta, iar recent și-a reprogramat turneul european ce trebuia să aibă loc vara aceasta pentru anul viitor.

Comentează

Trending