Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Dave Grohl i-a cântat "Everlong" unui asistent medical din primele linii ale pandemiei

Solistul Foo Fighters i-a făcut o surpriză lui TJ Riley, un fan înrăit al cunoscutei trupe de rock și asistent medical, care se luptă zi de zi cu efectele cauzate de coronavirus.
Dave Grohl în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)

Dave Grohl în emisiunea lui Jimmy Kimmel (captură ecran)

Dave Grohl a făcut echipă cu Jimmy Kimmel pentru a onora munca unui asistent medical din primele linii ale pandemiei. Evenimentul a făcut parte din seria #HealthCareHero, în cadrul căreia gazda emisiunii alături de invitații săi le mulțumesc lucrătorilor din domeniul medical.

TJ Riley este asistent medical la Centrul Medical Jacobi din Bronx, New York. Tânărul s-a confruntat în ultima perioadă cu o mulțime de cazuri de îmbolnăviri cu noul virus. La un moment dat, Riley a fost la rândul său diagnosticat cu COVID-19, însă s-a recuperat. În semn de apreciere și cunoscând faptul că TJ Riley este fan Foo Fighters, Dave Grohl l-a surprins cu o variantă acustică a piesei "Everlong".

De asemenea, fundația "Life is Good" i-a oferit lui TJ Riley și departamentului în care acesta lucrează suma de 10.000 de dolari, plus pachete cadou, în semn de mulțumire pentru eforturile depuse.

VIDEO: Dave Grohl - "Everlong"

În altă ordine de idei, Foo Fighter continuă să își schimbe datele concertelor din cauza pandemiei. Trupa deja și-a amânat turneul aniversar "Van Tour" pentru toamna aceasta, iar recent și-a reprogramat turneul european ce trebuia să aibă loc vara aceasta pentru anul viitor.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica ar putea înregistra un nou album din izolare, spune Lars Ulrich

Lars Ulrich a participat de curând la o discuție pe tema efectelor pandemiei de COVID-19, anunțând, cu acest prilej, că...

Închide