Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Cum arată perioada de carantină pentru Billie Eilish

În cadrul unui podcast pentru Telekom Electric Beats, Billie Eilish a vorbit despre perioada de izolare și despre cum se simte în contextul distanțării sociale.
Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Perioada de carantină a lui Billie Eilish este diferită față de cea a altor celebrități. În timp ce alte vedete au umplut internetul cu live-uri, glume sau recitaluri pentru fanii care stau în case, Billie a mărturisit că se bucură de această perioadă în care are libertatea de a se deconecta de la tot.

"M-am bucurat să fiu singură. E plăcut. Știu că toată lumea de pe internet vorbește în fiecare zi cu prietenii pe FaceTime. Am avut sentimentul ăsta de da, îmi iubesc prietenii, abia aștept să-i văd, îmi e tare dor de ei, dar, în același timp, sunt, nu știu, bine. Mă simt bine singură. Nu am mai avut atâta timp liber de când aveam 12 ani", a spus Billie Eilish.

Această perioadă îi permite artistei să se relaxeze și să se bucure de puțină liniște, dar în același timp să își exploreze și mai mult creativitatea. Nu o să fie nicio surpriză dacă după domolirea pandemiei, va exista un boom de noi piese și albume.

Recent, artista a participat la James Corden’s Homefest, o emisiune specială, de acasă, în care au fost  invitați o parte dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. De asemenea, Billie a susținut un recital în cadrul IHeart Living Room Concert for America, o mișcare de strângere de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19.

Anul acesta, Billie Eilish a participat pentru prima oară la o gală Grammy, fiind marea câștigătoare a serii. Tânăra artistă a câștigat în 5 din cele 6 categorii în care fusese nominalizată. Albumul anului, Piesa anului, Cel mai bun Artist Nou, Înregistrarea anului și Cel mai bun album vocal pop, toate au ajuns la Billie și la fratele ei, Finneas.

Tot anul acesta, Billie a lansat și piesa "No Time To Die", de pe coloana sonoră a noului film James Bond. Piesa a urcat pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce face Jennifer Lopez în autoizolare și ce-i lipsește cel mai mult - VIDEO

Jennifer Lopez i-a povestit prietenei sale, Ellen DeGeneres, cu ce își ocupă timpul în această perioadă de distanțare socială. Artista...

Închide