Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și spectacole de acasă - iaBilet lansează vStage.ro

În vremuri de criză, agențiile de ticketing se adaptează. iaBilet lansează, astfel, vStage.ro, o platformă online de streaming, dedicată artiștilor și profesiilor creative. Concertele și spectacolele vor putea fi înregistrate sau transmise live, gratuite sau cu bilet.

Publicat

pe

vStage
vStage

Cum funcționează vStage.ro

Orice artist sau creator de conținut (comediant, speaker motivațional, magician, etc.) va putea prezenta publicului concerte și spectacole de acasă, fie înregistrate, fie live. Biletele pentru show se vând prin iabilet.ro, ca și până acum, apoi, fanii, la o oră anunțată, intră pe vStage.ro, introduc codul de pe bilet și se bucură de stream.

vStage oferă, astfel, atât soluția de streaming, cât și soluția de vânzare de bilete. Streamul poate fi transpus pe vStage prin soluția oferită de iaBilet, sau artistul poate folosi orice altă soluție proprie, vStage putând insera în platformă orice altă variantă existentă pe piață.

Se va putea face streaming și din studioul unei televiziuni: vStage va prelua streamul și-l va distribui fanilor. Costurile de bandă sunt suportate de iabilet, la fel ca și orice alte costuri tehnice. Artistul sau creatorul de conținut se ocupă de partea de content, iar livrarea și tot ce ține de partea tehnică revine agenției de bilete, toate costurile fiind incluse în comisionul de ticketing.

Concerte gratuite pentru fani prin vStage

vStage functionează și pe bază de coduri gratuite, artiștii având astfel opțiunea de a folosi platforma pentru a publica conținut fără costuri pentru public. Pașii sunt aceiași: fanii achiziționează bilete cu valoare zero și folosesc codurile de acces în platformă la o oră prestabilită.

Transmisiunea live va fi Full HD. Artistul poate folosi pentru a se filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam.

iaBilet.ro este lider în ticketing în România cu peste 2 milioane de bilete vândute pe an și peste 1200 de evenimente la vânzare simultan în orice zi.

Trending