Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Chris Martin a cântat live la SNL piesa lui Bob Dylan, "Shelter from the Storm"

În cadrul emisiunii Saturday Night Live, ediția At Home, Chris Martin a impresionat audiența cu "Shelter from the Storm".
Chris Martin la SNL (captură ecran)

Chris Martin la SNL (captură ecran)

Ediția de sâmbătă a fost găzduită de Tom Hanks care, din propria locuință, a spus publicului că se simte bine după experiența îmbolnăvirii de coronavirus și a ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale, angajaților supermarketurilor și celor care ne livrează cele necesare.

Emisiunea a prezentat o serie de momente amuzante și muzicale. Printre cele din urmă se numără și interpretarea solistului Coldplay, Chris Martin. Artistul a cântat piesa lui Bob Dylan, "Shelter from the Storm", de pe albumul "Blood on the Tracks". Interpretarea acustică a melodiei și clipul filmat alb-negru au oferit publicului o atmosferă plăcută și încărcată de emoție.

VIDEO: Chris Martin - Shelter from the Storm (At Home) - SNL

Chris Martin și-a mai încântat fanii cu un mini recital de acasă și luna trecută. Artistul a acceptat propuneri de piese de la fani, le-a citit comentariile, a oferit informații cu privire la criza provocată de coronavirus și a propus ca această întâlnire cu publicul să se numească Together At Home (Împreună de acasă).

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Citește mai multe despre Chris Martin
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli a însuflețit Domul gol din Milano cântând de Paște pentru cei din carantină - URMĂREȘTE CONCERTUL

De Paște, Andrea Bocelli a adus bucuria și speranța în casele credincioșilor catolici printr-un concert special, susținut în Domul din...

Închide