Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Charli XCX lansează un nou album

Charli XCX și-a anunțat fanii că va lansa un nou material discografic pe 15 mai. Albumul se va numi "How I'm Feeling Now".
Charli XCX - mesaj Twitter (captură ecran)

Charli XCX - mesaj Twitter (captură ecran)

Charli XCX se numără printre muzicienii care profită de această perioadă de izolare pentru a fi mai creativi. Într-un clip postat pe Twitter, Charli a vorbit despre noul material pe care îl pregătește. Albumul va fi înregistrat de la zero, folosind ustensilele pe care le are la îndemână pentru a crea muzică. Artista a adăugat că a luat legătura online cu alți artiști pentru o serie de colaborări ce vor apărea pe material.

Charli a mai menționat faptul că procesul de creație a albumului va fi public, plănuind să posteze demo-uri, variante a cappella ale cântecelor, conversațiile cu artiștii colaboratori. De asemenea, cântăreața s-a gândit și la o serie de conferințe video pentru fani, cerându-le păreri și idei.

Charli XCX, pe numele său real Charlotte Emma Aitchison, este o cântăreață și compozitoare britanică. În 2008 a început să posteze cântece pe platforma Myspace, unde a fost remarcată de un impresar. În 2011 și 2012 a lansat o serie de mixtape-uri, iar începând cu 2013 a început să colaboreze cu diferiți artiști. Artista britanică are în palmares două piese ajunse pe prima poziție în US Billboard Hot 100. Una dintre ele este colaborarea cu Icona Pop pentru piesa ”I Love It” și cealaltă este featuring-ul cu Iggy Azalea pentru piesa "Fancy".

Citește mai multe despre Charli XCX
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coronavirus: Lady Gaga a strâns 35 de milioane de dolari din donații și va organiza show-ul "One World: Together At Home", cu difuzare pe TV și online

Lady Gaga și ONG-ul Global Citizen au strâns 35 de milioane de dolari pentru lupta împotriva COVID-19. În semn de...

Închide