Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Brian May: "La finalul pandemiei, cred că vor fi multe lecții importante pe care le vom fi învățat"

Brian May crede că actuala pandemie va avea și efecte pozitive și că după ce vom depăși perioada dificilă vom rămâne cu niște lecții învățate. Chitaristul Queen a detaliat care este viziunea sa într-un interviu acordat pentru ITV News.

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Brian May conștientizează gravitatea situației, însă încearcă să se concentreze pe elementele pozitive ale pandemiei, încurajându-ne și pe noi să facem la fel.

"Sunt lucruri pentru care să fim recunoscători"

"E o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea. E o tragedie. Dar sunt lucruri pentru care să fim recunoscători. Sunt o mulțime de oameni care trăiesc momente îngrozitoare și îi vom pierde pe mulți dintre noi. Aș putea fi chiar eu, din moment ce sunt o persoană mai în vârstă și mai vulnerabilă. Dar, știți, nu e totul rău - sunt și lucruri bune la care să ne gândim", ne-a amintit muzicianul.

Chitaristul Queen a mărturisit că nu s-a obișnuit ușor cu izolarea, dar că trebuie să vedem și schimbările în bine, pe care le-am putea aplica și după încheierea carantinei.

"Poate ne putem schimba. Poate avem nevoie de o nouă direcție"

"Am trecut prin niște momente întunecate, și sunt o persoană depresivă, nu vă mint. Așa că mi-a fost destul de dificil la început, în special partea cu pierderea libertății. Dar reușesc să mă acomodez. Și am descoperit că sunt lucruri de care te poți bucura în izolare. Sunt multe lucruri. Oamenii devin foarte creativi. După ce vom trece de perioada asta, la finalul pandemiei, cred că vor fi multe lecții importante pe care le vom fi învățat. Sper să ne amintim lecțiile astea - că putem lucra de acasă, că mașinile se pot opri, că avioanele se pot opri, că aerul poate deveni mai curat. Uitați, putem respira cu toții din nou. Asta va salva o mulțime de vieți. Nu mai sunt animale lovite pe stradă de mașini, iar salvarea animalelor sălbatice resimte o reală schimbare. Toate lucrurile pe care le considerăm a fi parte din societatea noastră, tot răul pe care l-am adus asupra umanității, nu sunt de neevitat. Poate ne putem schimba. Poate avem nevoie de o nouă direcție", a indicat Brian May.

Concentrându-se pe părțile bune ale izolării, Brian May a început să ofere lecții de chitară online. Recent, chitaristul ne-a explicat cum se execută solo-ul din "Bohemian Rhapsody", asigurându-ne că nu e deloc greu.

Citește mai multe despre Brian MayQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Industria muzicală din Spania va pierde 100 de milioane de euro din cauza COVID-19

Industria muzicală din Spania va suferi pierderi de cel puțin 100 de milioane de euro din cauza situației pandemice de...

Închide