Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Billie Joe Armstrong (Green Day) a făcut un cover după The Avengers

Solistul trupei Green Day a sărbătorit Paștele cu o reinterpretare a piesei "Corpus Christi" a celor de la The Avengers. Materialul este disponibil în articol.
Green Day Fire Ready Aim NHL 2019 2020

Green Day Fire Ready Aim NHL 2019 2020 (foto: NHL)

Billie Joe Armstrong a continuat seria de cover-uri realizate în carantină (No Fun Mondays) cu o nouă alegere muzicală: "Corpus Christi". Originalul le aparține celor de la The Avengers, trupa americană de punk-rock, înființată în 1977.

"Bine ați venit la o nouă ediție No Fun Mondays, dar de data aceasta lansată duminica (ediția de Paște). Acesta este unul dintre cântecele mele preferate din toate timpurile, interpretat de legendara trupa The Avengers. Vă ofer <<Corpus Christi>>" - este menționat în căsuța de descriere a clipului pe Youtube.

Ca alți colegi de breaslă, Armstrong și-a ajutat fanii să reziste în carantină și a lansat seria "No Fun Mondays". Anterior piesei "Corpus Christi", muzicianul a urcat pe internet alte trei cover-uri: "I Think We're Alone Now" (Tommy James și The Shondells), "You Can’t Put Your Arms Around a Memory" (Johnny Thunder) și "Manic Monday" (The Bangles). La cea din urmă piesă, Billie Joe Armstrong a colaborat cu Susanna Hoffs, co-fondatoarea trupei The Bangles.

La începutul lunii februarie, Green Day a lansat cel de-al 13-lea album de studio, "Father of All Motherf*ckers". Discul a debutat pe poziția a patra în topul american US Billboard 200, incluzând single-urile "Father of All..." și "Oh Yeah!".

Trupa ar trebui să plece în turneu la sfârșitul lunii mai, însă în contextul actualei pandemii de coronavirus, viitoarele concerte sunt puse sub semnul întrebării. Formația și-a anulat momentan doar concertele din Asia, rămânând de văzut dacă show-urile din Europa vor avea loc la datele programate. Potrivit actualei agende, Green Day ar trebui să concerteze pe 24 mai în Rusia, pe 27 mai în Finlanda și pe 29 mai în Suedia.

Citește mai multe despre Billie Joe ArmstrongGreen Day
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coronavirus: Festivalurile și concertele mari nu vor putea avea loc mai devreme de toamna lui 2021, estimează experții

Marile festivaluri și concerte de stadion nu vor putea fi reprogramate mai devreme de toamna anului viitor. Aceasta este predicția...

Închide