Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Beyoncé donează 6 milioane de dolari în lupta împotriva COVID-19

Fundația lui Beyoncé - BeyGOOD - a anunțat o inițiativă caritabilă în valoare de 6 milioane de dolari pentru a-i ajuta lucrătorii indispensabili în timpul pandemiei de coronavirus.

Publicat

pe

Beyonce live în Chicago, 14 decembrie 2013
Beyonce live în Chicago, 14 decembrie 2013 │ FOTO: www.facebook.com

În parteneriat cu fondatorul Twitter, Jack Dorsey, BeyGOOD va împărți banii între mai multe organizații pentru a se asigura că cei care luptă împotriva COVID-19 vor primi sprijinul de care au nevoie.

Pentru ca această mișcare să aibă succes, BeyGOOD a făcut echipă cu UCLA (Universitatea din California), deoarece instituția organizează "pachete de îngrijire COVID-19" care includ resurse și mijloace concepute pentru a ridica starea de spirit și a ușura anxietatea și depresia în timpul pandemiei. În plus, BeyGOOD colaborează cu Alianța Națională asupra Bolilor Mintale - pentru a oferi sprijinul necesar în Houston, New York, New Orleans și Detroit - precum și organizațiilor United Memorial Medical Center, Bread ofLife, Matei 25, Dia De La Mujer Latina, și World Central Kitchen.

"În marile noastre orașe, afro-americanii reprezintă un număr disproporționat de lucrători în aceste ocupații indispensabile și vor avea nevoie de asistență pentru sănătate mintală și îngrijire pentru sănătatea fizică, inclusiv testare și servicii medicale, livrări și provizii alimentare, atât în timpul crizei, cât și după", au comunicat reprezentanții BeyGOOD potrivit publicației Rolling Stone.

Și pe site-ul oficial al cântăreței a fost publicat un mesaj despre inițiativa de ajutorare a comunității afro-americane:

"Comunitățile de culoare suferă imens din cauza pandemiei de COVID-19. Multe familii locuiesc în zone nefavorabile, în case ce fac dificilă distanțarea socială. Comunitățile care nu beneficiau de fonduri pentru educație, sănătate și găzduire se confruntă acum cu o rată alarmantă de infecții și probleme. Iar aceste comunități nu au acces la testări și asistență medicală".

Beyoncé a publicat cu câteva ore în urmă un clip în care vorbește despre situația dificilă în care se găsesc comunitățile afro-americane:

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Beyonce revine cu un nou album de studio - "Renaissance"

Fanii lui Beyonce sunt încântați să afle că vara asta se vor bucura de muzică nouă de la celebra cântăreață. Queen Bey va lansa cel de-al șaptelea album din carieră. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Beyonce
Beyonce │ FOTO: Captură YouTube

După aproape șase ani de la "Lemonade", Beyonce le prezintă fanilor un nou album de studio. Intitulat "Renaissance", discul conține 16 melodii și urmează să fie lansat pe 29 iulie.

Printr-o serie de postări pe rețelele sociale, titlul albumului și data lansării au fost dezvăluite simultan pe Twitter, Spotify, Apple Music și Tidal. În plus, Beyonce și-a actualizat biografia personală pe Twitter și Instagram, iar pe site-ul ei apar detalii despre album.

Interesant este faptul că albumul are subtitlul "act i", sugerând că Beyonce are pregătită și mai multă muzică pe care să o împărtășească cu ascultătorii săi.

Deși nu a mai lansat un album solo din 2016, artista a colaborat cu JAY-Z în 2018 pentru "Everything Is Love". În 2019, Beyonce a lansat materialul "The Lion King: The Gift", coloana sonoră a filmului "The Lion King". În 2020, a lansat single-ul "Black Parade", iar anul trecut a contribuit cu piesa "Be Alive" la filmul "King Richard".

Citește în continuare

Premii muzicale

Billie Eilish și Beyonce cânta la Premiile Oscar 2022; În România, gala poate fi urmărită live online

Billie Eilish și Beyonce au fost confirmate pe lista performerilor galei Premiilor Oscar 2022. Cele mai prestigioase premii din cinematografie vor fi acordate duminică, pe 27 martie.

Publicat

pe

Billie Eilish live @SNL
Billie Eilish live @SNL │ FOTO: Captură YouTube

Nominalizate la Oscar 2022 în categoria "Cel mai bun cântec original", Beyonce și Billie Eilish se numără printre invitații muzicali ai galei. Ambele artiste vor interpreta piesele pentru care au primit nominalizări. Beyonce va cânta, astfel, "Be Alive", de pe coloana sonoră a filmului "King Richard", iar Billie va interpreta tema principală a celui mai recent film Bond, "No Time To Die".

Eilish deține deja un Glob de Aur pentru piesa "No Time To Die", compusă împreună cu fratele ei, Finneas. Vestea că a fost nominalizată și la Oscar a luat-o pe nepregătite, inițial nevenindu-i să creadă.

"Am primit mesaje de la prieteni care îmi spuneau: <<E incredibil, ai fost nominalizată! Felicitări!>> Și a trebuit să verific. Nu-mi venea să cred. A fost o experiență suprarealistă. Nici nu am îndrăznit să visez că se poate întâmpla așa ceva", a declarat Billie într-un interviu pentru Good Morning America.

Printre invitații muzicali ai galei se numără și Reba McEntire, Sebastián Yara și Van Morrison. Cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar 2022 va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, California. Gazdele evenimentului vor fi Amy Schumer, Wanda Sykes și Regina Hall.

Cum poți urmări gala Oscar 2022 în România

În România, gala Premiilor Oscar 2022 va putea fi urmărită live, în exclusivitate, pe platforma online VOYO. Evenimentul va fi transmis duminică, 28 martie, de la ora 03:00 noaptea.

Gazda celui mai important eveniment cinematografic al anului va fi Irina-Margareta Nistor.

"Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori", a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

VOYO va transmite gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care va aduce urmăritorii mai aproape de întregul fenomen mondial.

Citește în continuare

Trending