Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Beyoncé donează 6 milioane de dolari în lupta împotriva COVID-19

Fundația lui Beyoncé - BeyGOOD - a anunțat o inițiativă caritabilă în valoare de 6 milioane de dolari pentru a-i ajuta lucrătorii indispensabili în timpul pandemiei de coronavirus.
Beyonce live în Chicago, 14 decembrie 2013

Beyonce live în Chicago, 14 decembrie 2013

În parteneriat cu fondatorul Twitter, Jack Dorsey, BeyGOOD va împărți banii între mai multe organizații pentru a se asigura că cei care luptă împotriva COVID-19 vor primi sprijinul de care au nevoie.

Pentru ca această mișcare să aibă succes, BeyGOOD a făcut echipă cu UCLA (Universitatea din California), deoarece instituția organizează "pachete de îngrijire COVID-19" care includ resurse și mijloace concepute pentru a ridica starea de spirit și a ușura anxietatea și depresia în timpul pandemiei. În plus, BeyGOOD colaborează cu Alianța Națională asupra Bolilor Mintale - pentru a oferi sprijinul necesar în Houston, New York, New Orleans și Detroit - precum și organizațiilor United Memorial Medical Center, Bread ofLife, Matei 25, Dia De La Mujer Latina, și World Central Kitchen.

"În marile noastre orașe, afro-americanii reprezintă un număr disproporționat de lucrători în aceste ocupații indispensabile și vor avea nevoie de asistență pentru sănătate mintală și îngrijire pentru sănătatea fizică, inclusiv testare și servicii medicale, livrări și provizii alimentare, atât în timpul crizei, cât și după", au comunicat reprezentanții BeyGOOD potrivit publicației Rolling Stone.

Și pe site-ul oficial al cântăreței a fost publicat un mesaj despre inițiativa de ajutorare a comunității afro-americane:

"Comunitățile de culoare suferă imens din cauza pandemiei de COVID-19. Multe familii locuiesc în zone nefavorabile, în case ce fac dificilă distanțarea socială. Comunitățile care nu beneficiau de fonduri pentru educație, sănătate și găzduire se confruntă acum cu o rată alarmantă de infecții și probleme. Iar aceste comunități nu au acces la testări și asistență medicală".

Beyoncé a publicat cu câteva ore în urmă un clip în care vorbește despre situația dificilă în care se găsesc comunitățile afro-americane:

Citește mai multe despre Beyonce
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentarul despre Slipknot "Unmasked All Out Life" este disponibil gratuit online

Slipknot a promis recent că va încerca să îşi onoreze toate concertele din 2020, deşi experţii OMS sunt pesimişti cu...

Închide