Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Basistul Duran Duran, John Taylor, a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Basistul formației britanice Duran Duran, John Taylor, a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a dezvăluit că s-a gândit mult dacă să dezvăluie acest lucru sau nu.

Publicat

pe

John Taylor, basistul trupei Duran Duran, la ceremonia Rock And Roll Hall of Fame din 2019 (Screenshot)
John Taylor, basistul trupei Duran Duran, la ceremonia Rock And Roll Hall of Fame din 2019 (Screenshot)

După dezvăluirea de zilele trecute a lui Pink, din care aflam că artista a fost diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, John Taylor de la Duran Duran face o mărturisire similară. Basistul a fost și el diagnosticat cu acest virus, anunțând într-o postare pe Instagramul formației că se simte deja mult mai bine.

"Dragi prieteni, după ce m-am gândit o perioadă, am hotărât să vă împărtășesc că am fost testat pozitiv la noul Coronavirus în urmă cu aproape 3 săptămâni.

Poate că sunt un bărbat de 59 de ani destul de sănătos - îmi place să cred că sunt - sau am fost binecuvântat cu o formă ușoară de COVID-19 - dar după aproximativ o săptămână de ceea ce aș putea descrie că a fost o <<o gripă turbo>>, am început să mă simt mult mai ok, deși trebuie să recunosc că nu m-a deranjat să stau în carantină, pentru că mi-a dat șansa să mă recuperez cu adevărat."

"Vom reuși să înfrângem acest virus"

Taylor a hotărât să dezvăluie că a avut acest virus tocmai pentru a-i încuraja pe cei speriați să nu se mai teamă și să fie optimiști.

"Vă vorbesc pentru că există un val de frică generat de această pandemie, într-o oarecare măsură fiind complet justificat, iar inima mea merge către toți cei care au fost nevoiți să se confrunte cu durere și pierderi de vieți omenești. Dar vreau să vă spun că nu e întotdeauna letal, și vom putea și vom reuși să înfrângem acest virus", a declarat basistul.

Mesajul lui John Taylor de pe Instagram

Trending