Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Basistul Duran Duran, John Taylor, a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Basistul formației britanice Duran Duran, John Taylor, a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a dezvăluit că s-a gândit mult dacă să dezvăluie acest lucru sau nu.

Publicat

pe

John Taylor, basistul trupei Duran Duran, la ceremonia Rock And Roll Hall of Fame din 2019 (Screenshot)
John Taylor, basistul trupei Duran Duran, la ceremonia Rock And Roll Hall of Fame din 2019 (Screenshot)

După dezvăluirea de zilele trecute a lui Pink, din care aflam că artista a fost diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, John Taylor de la Duran Duran face o mărturisire similară. Basistul a fost și el diagnosticat cu acest virus, anunțând într-o postare pe Instagramul formației că se simte deja mult mai bine.

"Dragi prieteni, după ce m-am gândit o perioadă, am hotărât să vă împărtășesc că am fost testat pozitiv la noul Coronavirus în urmă cu aproape 3 săptămâni.

Poate că sunt un bărbat de 59 de ani destul de sănătos - îmi place să cred că sunt - sau am fost binecuvântat cu o formă ușoară de COVID-19 - dar după aproximativ o săptămână de ceea ce aș putea descrie că a fost o <<o gripă turbo>>, am început să mă simt mult mai ok, deși trebuie să recunosc că nu m-a deranjat să stau în carantină, pentru că mi-a dat șansa să mă recuperez cu adevărat."

"Vom reuși să înfrângem acest virus"

Taylor a hotărât să dezvăluie că a avut acest virus tocmai pentru a-i încuraja pe cei speriați să nu se mai teamă și să fie optimiști.

"Vă vorbesc pentru că există un val de frică generat de această pandemie, într-o oarecare măsură fiind complet justificat, iar inima mea merge către toți cei care au fost nevoiți să se confrunte cu durere și pierderi de vieți omenești. Dar vreau să vă spun că nu e întotdeauna letal, și vom putea și vom reuși să înfrângem acest virus", a declarat basistul.

Mesajul lui John Taylor de pe Instagram

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Duran Duran a lansat piesa "Tonight United", care ne duce direct în anii '80

Nostalgia după anii '80 continuă, de această dată printr-o revenire a celor de la Duran Duran. Simon Le Bon and co tocmai au lansat o piesă nouă, "Tonight United", destinată nopţilor de party care vor marca revenirea pe dance floor după pandemie.

Publicat

pe

Duran Duran (2015)
Duran Duran (2015) │ FOTO: WMG

"Tonight United" este o piesă produsă de Giorgio Moroder şi sună a disco pur, la intersecţia dintre finalul anilor 70. Sunt şi influenţe de funk şi un cor bogat care face melodia mai catchy. E genul de single foarte uşor de fredonat chiar dacă nu cunoşti versurile. Acesta este al patrulea single al britanicilor extras de pe albumul "Future Past", care va sosi pe 22 octombrie prin Tape Modern şi BMG.

Precedentele single-uri sunt "More Joy", "Anniversary" şi "Invisible", ultimul o colaborare cu Graham Coxon, chitaristul de la Blur. Putem încadra "Tonight United" la synth pop, dar şi puţin la euro pop, datorită naturii simpliste a versurilor şi liniei melodice. Clăparul Duran Duran Nick Rhoades a fost aşa încântat de colaborarea cu chitaristul de la Blur, încât ia în calcul o integrare a sa în formaţie.

Duran Duran a urcat recent pe scenă alături de Kylie Minogue în cadrul etapei britanice a evenimentului Global Citizen Live 2021. Etapa americană a inclus o super reprezentaţie a lui Billie Eilish alături de fratele său Finneas şi Coldplay, interpretând piesa "Fix You" la New York. De segmentul Global Citizen din Paris s-a ocupat Ed Sheeran, alături de Doja Cat, H.E.R. şi Christine and the Queens.

Revenind la Duran Duran, trupa din Birminghan activă din 1978 va include pe viitorul album colaborări cu Graham Coxon, CHAI, Tove Lo, Mike Garson, omul de la clape pentru David Bowie, dar şi Ivorian Doll. De producţia acestui LP s-a ocupat Giorgio Moroder, dar şi Mark Ronson. Grupul a fost cunoscut drept mare inovator în zona tehnologiei video şi a concertelor pe stadioane în anii '80. Majoritatea clipurilor Duran Duran au fot filmate pe peliculă de 35 mm, conferindu-le un look aparte.

Ultimul album lansat de grup a fost "Paper Gods" în 2015, ducând discografia trupei la 15 titluri.

Citește în continuare

Trending