Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Andrea Bocelli a însuflețit Domul gol din Milano cântând de Paște pentru cei din carantină - URMĂREȘTE CONCERTUL

De Paște, Andrea Bocelli a adus bucuria și speranța în casele credincioșilor catolici printr-un concert special, susținut în Domul din Milano. Într-o catedrală complet goală, dar cu milioane de spectatori urmărind online de acasă, tenorul a scris istorie, remintindu-ne că muzica nu are niciun fel de bariere.
Andrea Bocelli cântând în Domul din Milano

Andrea Bocelli cântând în Domul din Milano

Nu mai puțin de 3.4 milioane de persoane au urmărit live concertul lui Andrea Bocelli - "Music For Hope" ("Muzică pentru speranță"). Mulți au plâns, mărturisind în comentarii cât de puternică li s-a părut această imagine a tenorului, care cântă într-o catedrală goală pentru a le readuce zâmbetul pe buze celor aflați în izolare sau carantină. "Magnific" și "fermecător" au fost cuvintele folosite pentru a descrie recitalul lui Bocelli, ce a putut fi urmărit pe YouTube și de către publicul din România.

"Cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care - fie că suntem credincioși sau nu - avem cu adevărat nevoie cu toții acum"

Cu prilejul acestui concert istoric, Andrea Bocelli a transmis publicului și un mesaj, prin care ne-a îmbărbătat, reamintindu-ne cât de important este să nu ne pierdem speranța.

"În ziua în care celebrăm încrederea într-o viață care triumfă, sunt onorat și bucuros să răspund cu "Da" invitației adresate de Orașul și Domul din Milano. Cred în puterea rugăciunii colective; cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care - fie că suntem credincioși sau nu - avem cu adevărat nevoie cu toții acum.

Prin intermediul muzicii, transmise prin live streaming, ce aduce împreună milioane de mâini împreunate de peste tot din lume, vom îmbrățișa această inima rănită a Pământului, această minunată internațională forță, motiv al mândriei poporului italian. Generosul, curajosul, proactivul oraș Milano și întreaga Italie vor fi încă o dată, foarte curând, un model al victoriei, un motor al renașterii la care sperăm cu toții. Va fi o bucurie să asistăm la ea, în Dom, în timpul celebrării Paștelui, sărbătoare ce evocă misterul nașterii și al renașterii", a transmis Andrea Bocelli.

Tracklist Andrea Bocelli - "Music For Hope":

 1. Panis Angelicus (from “Messe Solennelle” Op. 12, FWV 61) César Franck
 2. Ave Maria, CG 89a (arr. from Johann Sebastian Bach, “Prelude” no. 1, BWV 846)
  Charles-François Gounod
 3. Sancta Maria (arr. from “Cavalleria Rusticana”, Intermezzo)
  Pietro Mascagni
 4. Domine Deus (from “Petite Messe Solennelle”)
  Gioachino Antonio Rossini
 5. Amazing Grace
  John Newton

VIDEO: Andrea Bocelli: Music For Hope - Live din Domul din Milano

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Killing Eve" sezonul 3 disponibil de pe 13 aprilie pe HBO Go

Unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate de HBO în ultimii ani este comedia întunecată "Killing Eve". Bazată pe o...

Închide