Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Andrea Bocelli a însuflețit Domul gol din Milano cântând de Paște pentru cei din carantină - URMĂREȘTE CONCERTUL

De Paște, Andrea Bocelli a adus bucuria și speranța în casele credincioșilor catolici printr-un concert special, susținut în Domul din Milano. Într-o catedrală complet goală, dar cu milioane de spectatori urmărind online de acasă, tenorul a scris istorie, remintindu-ne că muzica nu are niciun fel de bariere.
Andrea Bocelli cântând în Domul din Milano

Andrea Bocelli cântând în Domul din Milano

Nu mai puțin de 3.4 milioane de persoane au urmărit live concertul lui Andrea Bocelli - "Music For Hope" ("Muzică pentru speranță"). Mulți au plâns, mărturisind în comentarii cât de puternică li s-a părut această imagine a tenorului, care cântă într-o catedrală goală pentru a le readuce zâmbetul pe buze celor aflați în izolare sau carantină. "Magnific" și "fermecător" au fost cuvintele folosite pentru a descrie recitalul lui Bocelli, ce a putut fi urmărit pe YouTube și de către publicul din România.

"Cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care - fie că suntem credincioși sau nu - avem cu adevărat nevoie cu toții acum"

Cu prilejul acestui concert istoric, Andrea Bocelli a transmis publicului și un mesaj, prin care ne-a îmbărbătat, reamintindu-ne cât de important este să nu ne pierdem speranța.

"În ziua în care celebrăm încrederea într-o viață care triumfă, sunt onorat și bucuros să răspund cu "Da" invitației adresate de Orașul și Domul din Milano. Cred în puterea rugăciunii colective; cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care - fie că suntem credincioși sau nu - avem cu adevărat nevoie cu toții acum.

Prin intermediul muzicii, transmise prin live streaming, ce aduce împreună milioane de mâini împreunate de peste tot din lume, vom îmbrățișa această inima rănită a Pământului, această minunată internațională forță, motiv al mândriei poporului italian. Generosul, curajosul, proactivul oraș Milano și întreaga Italie vor fi încă o dată, foarte curând, un model al victoriei, un motor al renașterii la care sperăm cu toții. Va fi o bucurie să asistăm la ea, în Dom, în timpul celebrării Paștelui, sărbătoare ce evocă misterul nașterii și al renașterii", a transmis Andrea Bocelli.

Tracklist Andrea Bocelli - "Music For Hope":

 1. Panis Angelicus (from “Messe Solennelle” Op. 12, FWV 61) César Franck
 2. Ave Maria, CG 89a (arr. from Johann Sebastian Bach, “Prelude” no. 1, BWV 846)
  Charles-François Gounod
 3. Sancta Maria (arr. from “Cavalleria Rusticana”, Intermezzo)
  Pietro Mascagni
 4. Domine Deus (from “Petite Messe Solennelle”)
  Gioachino Antonio Rossini
 5. Amazing Grace
  John Newton

VIDEO: Andrea Bocelli: Music For Hope - Live din Domul din Milano

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Killing Eve" sezonul 3 disponibil de pe 13 aprilie pe HBO Go

Unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate de HBO în ultimii ani este comedia întunecată "Killing Eve". Bazată pe o...

Închide