Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Amazon va reaproviziona stocurile de viniluri

Retailerul online a anunțat că stocurile de viniluri urmează a fi din nou disponibile începând cu această săptămână. Mai multe detalii în articol.
Music on vinil

Music on vinil

Odată cu începerea pandemiei de coronavirus, Amazon anunța luna trecută că este nevoit să înceteze temporar stocarea cu articole mai puțin necesare, cum ar fi vinilurile. Compania de comerț online s-a luptat să păstreze în stoc obiecte esențiale, cum ar fi produse de dezinfectare a mâinilor, măști de față, hârtie igienică și produse farmaceutice. Pentru a face loc pe rafturile sale, Amazon a încetat temporar stocarea de articole "neimportante", inclusiv discuri de vinil.

"Spre sfârșitul acestei săptămâni, vom reîncepe să depozităm mai multe produse în centrele noastre. Produsele vor fi limitate în funcție de cantitate pentru a ne permite să continuăm să acordăm prioritate produselor esențiale și să protejăm angajații, asigurându-i în același timp pe majoritatea partenerilor vânzători că pot livra mărfuri în sediile noastre", a comunicat un reprezentat Amazon pentru publicația The Wall Street Journal.

Pe măsură ce revine la statutul consacrat, Amazon a anunțat că va mai angaja 75.000 de oameni, care li se vor adăuga celor 100.000 angajați în ultimele patru săptămâni.

În ciuda veștilor bune, în special pentru casele de discuri și artiștii care au suferit din cauza turneelor anulate și a scăderii dramatice a vânzărilor de discuri, abonații Amazon Prime sunt nevoiți să aibă răbdare în așteptările lungi pentru livrările efectuate, deoarece cererea de comenzi online a crescut semnificativ de la răspândirea pandemie de coronavirus.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Joe Armstrong (Green Day) a făcut un cover după The Avengers

Solistul trupei Green Day a sărbătorit Paștele cu o reinterpretare a piesei "Corpus Christi" a celor de la The Avengers....

Închide