Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adam Levine a făcut un cover după una dintre cele mai bune piese compuse vreodată - VIDEO

Adam Levine a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, una dintre cele mai populare personalități de radio din America. În cadrul show-ului, solistul Maroon 5 a interpretat una dintre cele mai bune piese compuse vreodată, în opinia sa.

Publicat

pe

Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)
Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine a oferit un interviu lui Howard Stern de acasă, discutând cu acest prilej despre cele mai bune două piese din toate timpurile. Potrivit solistului Maroon 5, alegerile sunt evidente, cu precădere una dintre ele, fiind convins că și alți compozitori îi împărtășesc opinia.

"Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere"

"Nu știu ce părere ai tu, dar eu cred că sunt două piese care pot fi considerate cele mai bune piese scrise vreodată. Cele mai bune două din toate timpurile. Cred că cele mai bune două piese de care am auzit eu sunt "God Only Knows", de la Beach Boys, care nici nu e un secret mare, cred că oricine compune muzică crede, poate, asta. Și "In Your Eyes", de la Peter Gabriel. Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere. Eu cred că sunt cele mai bune piese scrise vreodată", a declarat vocalistul.

Adam a fost apoi invitat să interpreteze una dintre aceste melodii, alegerea sa fiind "In Your Eyes", de la Peter Gabriel.

VIDEO: Adam Levine - "In Your Eyes" (cover Peter Gabriel)

La finele anului 2019, Maroon 5 a lansat piesa "Memories", împreună cu un videoclip încărcat emoțional. Trupa a adus astfel un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017, la vârsta de 40 de ani, în urma unui infarct. Feldstein a fost managerul Maroon 5 vreme de 15 ani. A fost alături de trupă încă de la înființare, fiind totodată un prieten apropiat al vocalistul Adam Levine.

Comentează

Trending