Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adam Levine a făcut un cover după una dintre cele mai bune piese compuse vreodată - VIDEO

Adam Levine a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, una dintre cele mai populare personalități de radio din America. În cadrul show-ului, solistul Maroon 5 a interpretat una dintre cele mai bune piese compuse vreodată, în opinia sa.

Publicat

pe

Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)
Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine a oferit un interviu lui Howard Stern de acasă, discutând cu acest prilej despre cele mai bune două piese din toate timpurile. Potrivit solistului Maroon 5, alegerile sunt evidente, cu precădere una dintre ele, fiind convins că și alți compozitori îi împărtășesc opinia.

"Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere"

"Nu știu ce părere ai tu, dar eu cred că sunt două piese care pot fi considerate cele mai bune piese scrise vreodată. Cele mai bune două din toate timpurile. Cred că cele mai bune două piese de care am auzit eu sunt "God Only Knows", de la Beach Boys, care nici nu e un secret mare, cred că oricine compune muzică crede, poate, asta. Și "In Your Eyes", de la Peter Gabriel. Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere. Eu cred că sunt cele mai bune piese scrise vreodată", a declarat vocalistul.

Adam a fost apoi invitat să interpreteze una dintre aceste melodii, alegerea sa fiind "In Your Eyes", de la Peter Gabriel.

VIDEO: Adam Levine - "In Your Eyes" (cover Peter Gabriel)

La finele anului 2019, Maroon 5 a lansat piesa "Memories", împreună cu un videoclip încărcat emoțional. Trupa a adus astfel un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017, la vârsta de 40 de ani, în urma unui infarct. Feldstein a fost managerul Maroon 5 vreme de 15 ani. A fost alături de trupă încă de la înființare, fiind totodată un prieten apropiat al vocalistul Adam Levine.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Peter Gabriel condamnă acțiunile lui Putin: "Această invazie este actul barbar al unui om"

Invazia Ucrainei a stârnit reacții la nivel internațional. Peter Gabriel s-a numărat printre muzicienii care s-au declarat șocați de acțiunile armatei rusești, condamnându-l pe Vladimir Putin pentru declanșarea unui război neprovocat. Tulburat, la rândul său, de cele întâmplate, David Lynch i s-a adresat direct lui Putin, cerându-i să se gândească la consecințe și să oprească atacul.

Publicat

pe

Peter Gabriel în concert la București (8 mai 2014, Romexpo)
Peter Gabriel în concert la București (8 mai 2014, Romexpo) │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

Peter Gabriel, membrul fondator al trupei Genesis, a reacționat în online cu privire la evenimentele din Ucraina. Muzicianul a catalogat acțiunile lui Putin drept "barbare" și a sugerat impunerea unor sancțiuni drastice pentru președintele Rusiei.

Peter Gabriel despre invazia Ucrainei: "Această acțiune este o crimă de război"

"Sunt foarte șocat să văd atât de mulți ucraineni omorâți, să văd declanșat în Europa acest război complet nejustificat și neprovocat.

Această invazie este un actul barbar al unui om.

Această acțiune este o crimă de război și, orice s-ar întâmpla, acestui om nu ar trebui să i se mai permită niciodată să părăsească pământul rusesc", a scris Peter Gabriel pe pagina sa de Facebook.

Tulburat de invazia Ucrainei a fost și reputatul muzician, regizor și scenarist de film american David Lynch. Acesta i-a transmis lui Putin un mesaj, făcând apel la rațiune.

David Lynch către Putin: "Ucrainenii nu v-au atacat țara. Voi ați intrat și ați atacat țara lor. Și toată această moarte și distrugere se va întoarce și te va vizita"

"Chiar acum, domnule Putin, semeni moarte și distrugere. Și totul depinde de tine. Ucrainenii nu v-au atacat țara. Voi ați intrat și ați atacat țara lor. Și toată această moarte și distrugere se va întoarce și te va vizita.

Și în această imagine de ansamblu, în acest spectacol în care suntem implicați, există o perioadă infinită de timp. Așa că există suficient timp - viață după viață după viață - pentru a culege ceea ce semeni. Sfatul meu pentru tine este: salvează-te. Salvează-i pe ucraineni. Salvați această lume. Începe să te înțelegi cu vecinii tăi. Începeți să construiți prietenii. Suntem o familie mondială. Nu mai este loc pentru acest tip de absurditate. Înțelege asta. Oprește acest atac", i-a transmis Lynch președintelui Rusiei într-un clip publicat pe YouTube.

Efectele războiului din Ucraina continuă să se resimtă. După excluderea reprezentanților Rusiei de la Eurovision 2022, trupa Green Day a anunțat că a anulat viitorul concert din Moscova, ce ar fi trebuit să aibă loc la sfârșitul lunii mai.

Citește în continuare

Trending