Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Adam Levine a făcut un cover după una dintre cele mai bune piese compuse vreodată - VIDEO

Adam Levine a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, una dintre cele mai populare personalități de radio din America. În cadrul show-ului, solistul Maroon 5 a interpretat una dintre cele mai bune piese compuse vreodată, în opinia sa.
Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine a oferit un interviu lui Howard Stern de acasă, discutând cu acest prilej despre cele mai bune două piese din toate timpurile. Potrivit solistului Maroon 5, alegerile sunt evidente, cu precădere una dintre ele, fiind convins că și alți compozitori îi împărtășesc opinia.

"Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere"

"Nu știu ce părere ai tu, dar eu cred că sunt două piese care pot fi considerate cele mai bune piese scrise vreodată. Cele mai bune două din toate timpurile. Cred că cele mai bune două piese de care am auzit eu sunt "God Only Knows", de la Beach Boys, care nici nu e un secret mare, cred că oricine compune muzică crede, poate, asta. Și "In Your Eyes", de la Peter Gabriel. Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere. Eu cred că sunt cele mai bune piese scrise vreodată", a declarat vocalistul.

Adam a fost apoi invitat să interpreteze una dintre aceste melodii, alegerea sa fiind "In Your Eyes", de la Peter Gabriel.

VIDEO: Adam Levine - "In Your Eyes" (cover Peter Gabriel)

La finele anului 2019, Maroon 5 a lansat piesa "Memories", împreună cu un videoclip încărcat emoțional. Trupa a adus astfel un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017, la vârsta de 40 de ani, în urma unui infarct. Feldstein a fost managerul Maroon 5 vreme de 15 ani. A fost alături de trupă încă de la înființare, fiind totodată un prieten apropiat al vocalistul Adam Levine.

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5Peter Gabriel
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a făcut public tracklist-ul noului album

Fanii trupei The 1975 au aflat care este tracklist-ul albumului "Notes on a Conditional Form", material programat să fie lansat...

Închide