Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adam Levine a făcut un cover după una dintre cele mai bune piese compuse vreodată - VIDEO

Adam Levine a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, una dintre cele mai populare personalități de radio din America. În cadrul show-ului, solistul Maroon 5 a interpretat una dintre cele mai bune piese compuse vreodată, în opinia sa.

Publicat

pe

Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)
Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine a oferit un interviu lui Howard Stern de acasă, discutând cu acest prilej despre cele mai bune două piese din toate timpurile. Potrivit solistului Maroon 5, alegerile sunt evidente, cu precădere una dintre ele, fiind convins că și alți compozitori îi împărtășesc opinia.

"Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere"

"Nu știu ce părere ai tu, dar eu cred că sunt două piese care pot fi considerate cele mai bune piese scrise vreodată. Cele mai bune două din toate timpurile. Cred că cele mai bune două piese de care am auzit eu sunt "God Only Knows", de la Beach Boys, care nici nu e un secret mare, cred că oricine compune muzică crede, poate, asta. Și "In Your Eyes", de la Peter Gabriel. Sunt nostalgice și romantice și e ceva în piesele astea care îți face inima să bată cu putere. Eu cred că sunt cele mai bune piese scrise vreodată", a declarat vocalistul.

Adam a fost apoi invitat să interpreteze una dintre aceste melodii, alegerea sa fiind "In Your Eyes", de la Peter Gabriel.

VIDEO: Adam Levine - "In Your Eyes" (cover Peter Gabriel)

La finele anului 2019, Maroon 5 a lansat piesa "Memories", împreună cu un videoclip încărcat emoțional. Trupa a adus astfel un omagiu regretatului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017, la vârsta de 40 de ani, în urma unui infarct. Feldstein a fost managerul Maroon 5 vreme de 15 ani. A fost alături de trupă încă de la înființare, fiind totodată un prieten apropiat al vocalistul Adam Levine.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Peter Gabriel a lansat piesa "So Much" - AUDIO

Peter Gabriel a lansat piesa "So Much", extrasă de pe viitorul său album - "I/O". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scrisă și produsă de Peter Gabriel însuși, "So Much" conține un aranjament de coarde interpretat de John Metcalfe, în timp ce Tony Levin cântă la bas, David Rhodes contribuie cu chitara, iar fiica lui Gabriel, Melanie, este backing vocal. Melodia vorbește despre cum să profităm la maximum de viața care ne este oferită.

"So Much" este cel de-al șaptelea cântec de pe albumul "I/O". Fiecare melodie a fost lansată de lună plină, iar cum cea mai recentă lună plină a avut loc în noaptea de 3 iulie, artistul le-a prezentat fanilor piesa în discuție. Mai mult, fiecare lansare muzicală este acompaniată de un artwork. Pentru "So Much", Peter Gabriel l-a ales pe artistul Henry Hudson și o pictură ce înfățișează o linie galbenă a orizontului deasupra unui cer întunecat.

"Motivul pentru care am ales <<So Much>> ca titlu este pentru că sunt dependent de idei noi și de tot felul de proiecte. Sunt entuziasmat de lucruri, vreau să țopăi și să fac lucruri diferite. Îmi place atât de mult să fiu într-un astfel de haos. De asemenea, înseamnă și că este atât de mult timp, sau orice ar fi, disponibil. Despre echilibrarea ambelor concepte este vorba în cântec", a transmis Peter Gabriel. 

Versiunea "So Much" este "Dark Side Mix", mixată de Tchad Blake. Anterior, artistul de 73 de ani a prezentat piesele "Four Kinds of Horses", "i/o", "The Court" și "Panopticom".

AUDIO: Peter Gabriel - So Much

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending