Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

YUNGBLUD a anulat turneul din Asia din cauza epidemiei de coronavirus

Artistul britanic a anulat mai multe concerte programate în Asia din cauza cazurilor confirmate de coronavirus. Mai multe detalii în articol.
YUNGBLUD în videoclipul

YUNGBLUD în videoclipul "original me"

YUNGBLUD, pe numele său real Dominic Harrison, avea programate concerte în Coreea de Sud, Japonia, Hong Kong, Filipine și Singapore. Din cauza epidemiei de coronavirus, artistul a fost nevoit să anuleze show-urile din regiunea Asiei.

Deși inițial artistul nu s-a temut de amploarea îmbolnăvirilor, dorindu-și să concerteze în Asia, YUNGBLUD a fost sfătuit să anuleze concertele din motive de siguranță. Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită. Cântărețul va continua, totuși, turneul cu America de Sud (Lollapalooza), SUA și Europa, din martie până în august anul acesta.

În vârstă de 22 ani, YUNGBLUD devine un nume din ce în ce mai sonor în industria muzicală. Are la activ două EP-uri, "Yungblud" (2017) și "The Underrated Youth" (2019), și un album de studio, "21st Century Liability" (2018). A avut colaborări cu Halsey și Travis Barker pentru piesa "11 Minutes", cu Marshmello pentru "Tongue Tied", cu Dan Reynolds (Imagine Dragons) și cu Machine Gun Kelly.

Ce alți artiști au anulat și reprogramat viitoare concerte

Halsey, BTS, StormzyKhalid și Mabel au anunțat anulări și reprogramări de concerte. Aflată în plin turneu de promovare a celui mai recent album, "Manic", Halsey avea programat un concert la Samsung Hall din Zürich pe 2 martie 2020. Cu toate acestea, din cauza numeroaselor cazuri de infecții cu noul virus, evenimentul artistei a fost amânat pentru o dată ulterioră.

Trupa de K-pop BTS a anulat mai multe concerte pe care le avea programate în Coreea, în luna aprilie. Pe 13 februarie, Stormzy anunța că își va reprograma turneul din martie, ce ar fi trebuit să se desfășoare în Japonia, China și Coreea, o zi mai târziu Khalid anulând concertele pe care urma să le aibă în Japonia, Singapore și Coreea. Mabel, artista premiată anul acesta cu Brit Award în categoria British Female Solo, și-a anulat și ea viitoarele concerte programate în Italia, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut simțitor.

Citește mai multe despre YUNGBLUD
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Epica vine la Maximum Rock Festival 2020, alături de alte două formații

Epica a fost confirmată în lineup-ul celei de-a 8-a ediții a festivalului Maximum Rock. Pe scenă vor urca și alte...

Închide