Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Hanks și soția sa au fost depistați cu coronavirus în timpul filmărilor noii pelicule despre Elvis Presley

Actorul american Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu virusul COVID-19 în Australia, pe platourile de filmare ale noii pelicule a lui Baz Luhrmann despre viața lui Elvis Presley. Cuplul se află în prezent în izolare într-un spital din Gold Coast.

Publicat

pe

Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)
Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)

Coronavirusul face primele victime în rândul actorilor de la Hollywood. Tom Hanks și soția acestuia se aflau în Australia când au avut primele simptome. Potrivit actorului american, în vârstă de 63 de ani, cei doi au sesizat că starea lor generală de sănătate nu este tocmai bună, hotărând astfel să se testeze pentru coronavirus.

Ce simptome au avut Tom Hanks și Rita Wilson

"Ne-am simțit puțin obosiți, ca și cum am fi fost răciți, și simțeam niște dureri musculare", a explicat Tom Hanks într-o postare pe Instagram.

Soția sa a manifestat simptome similare, dar și o ușoară febră.

"Rita avea niște frisoane care veneau și plecau. Și o ușoară febră. Pentru a face ceea ce este corect, așa cum este recomandat acum în lume, am fost testați pentru coronavirus și rezultatele au fost pozitive."

"Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare"

În mesajul său, Tom Hanks asigură publicul că vor face tot ceea ce este recomandat din punct de vedere medical.

"Ei  bine, acum ce e de făcut în continuare? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare pentru oricâtă vreme va fi nevoie în contextul păstrării sănătății și siguranței publice. Nu prea avem ce altceva să facem decât să abordăm situația din aproape în aproape, de la o zi la alta, nu-i așa?

Vă vom ține la curent cu evoluția situației.

Aveți grijă de voi!", a transmis actorul.

În prezent, Tom Hanks și Rita Wilson sunt ținuți în izolare într-un spital din orașul Gold Coast, situat pe coasta de sud-est a statului federal Queensland, din Australia.

La momentul diagnosticării, Hanks era pe platourile de filmare ale unui nou film biografic despre Elvis Presley. Producția încă neintitulată poartă semnătura reputatului regizor și scenarist Baz Luhrmann, cunoscut pentru pelicule ca "Moulin Rouge!" (2001) și "The Great Gatsby" (2013).

Ca urmare a diagnosticării lui Tom Hanks, filmările au fost oprite, toate persoanele care au intrat în contact cu actorul și soția sa fiind nevoiți acum să se autoizoleze și să intre în carantină.

Coronavirus în Australia

La ora actuală, în Australia sunt 156 de cazuri confirmate de coronavirus. Doar astăzi au fost confirmate 28 de noi cazuri, înregistrându-se deja 3 decese provocate de Covid-19.

Săptămâna trecută, compozitorul australian Brett Dean a fost confirmat cu coronavirus, fiind astfel nevoit să anuleze concertul din cadrul festivalului Adelaide, ce se desfășoară în sudul Australiei, în perioada 27 martie - 5 aprilie.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Elvis Presley ajunge din nou pe ecrane, într-un film regizat de Sofia Coppola

Nici bine nu au digerat spectatorii recentul "Elvis" cu Austin Butler în rolul principal, că un nou film despre regele rock'n'roll-ului urmează să fie produs. La cârma regizorală este nimeni alta decât Sofia Coppola. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live
Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live │ FOTO: captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Viitorul film se intitulează "Priscilla" și este bazat pe un memoriu scris de Priscilla Presley. Mărturiile fostei soții a regelui rock'n'roll au fost lansate în 1985 sub titulatura "Elvis and Me". Acum, evenimentele beneficiază de o adaptare cinematografică scrisă și regizată de Sofia Coppola.

Actorul Jacob Elordi, cunoscut publicului din serialul "Euphoria", îl va portretiza pe Elvis Presley. Alături de el va juca Cailee Spaeny în rolul Priscillei. În memoriile sale, Priscilla povestește întâlnirea cu fostul ei soț, căsătoria lor din 1967 și factorii care au dus la divorțul lor din 1973. Pelicula urmează să fie filmată în Toronto toamna aceasta.

Pentru acest proiect, Coppola va lucra din nou cu vechii săi colaboratori - directorul de imagine Philippe Le Sourd, designerul de costume Stacey Battat, editorul Sarah Flack și designerul de producție Tamara Deverell. Pe lângă scenariu și regie, Coppola se va ocupa și de producția filmului alături de Youree Henley, Lorenzo Mieli, Fremantle Company și American Zoetrope. Producția este finanțată de The Apartment și Stage 6 Films de la Sony.

Viitoarea adaptare vine imediat după succesul filmului "Elvis", regizat de Baz Luhrmann, cu Austin Butler și Olivia DeJonge ca Elvis și Priscilla. Drama muzicală urmărește ascensiunea regretatului muzician, începând din copilărie și până la apogeul său din anii 1950, prezentând în același timp relația complicată cu managerul său, colonelul Tom Parker (Tom Hanks).

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending