Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Hanks și soția sa au fost depistați cu coronavirus în timpul filmărilor noii pelicule despre Elvis Presley

Actorul american Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu virusul COVID-19 în Australia, pe platourile de filmare ale noii pelicule a lui Baz Luhrmann despre viața lui Elvis Presley. Cuplul se află în prezent în izolare într-un spital din Gold Coast.

Publicat

pe

Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)
Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)

Coronavirusul face primele victime în rândul actorilor de la Hollywood. Tom Hanks și soția acestuia se aflau în Australia când au avut primele simptome. Potrivit actorului american, în vârstă de 63 de ani, cei doi au sesizat că starea lor generală de sănătate nu este tocmai bună, hotărând astfel să se testeze pentru coronavirus.

Ce simptome au avut Tom Hanks și Rita Wilson

"Ne-am simțit puțin obosiți, ca și cum am fi fost răciți, și simțeam niște dureri musculare", a explicat Tom Hanks într-o postare pe Instagram.

Soția sa a manifestat simptome similare, dar și o ușoară febră.

"Rita avea niște frisoane care veneau și plecau. Și o ușoară febră. Pentru a face ceea ce este corect, așa cum este recomandat acum în lume, am fost testați pentru coronavirus și rezultatele au fost pozitive."

"Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare"

În mesajul său, Tom Hanks asigură publicul că vor face tot ceea ce este recomandat din punct de vedere medical.

"Ei  bine, acum ce e de făcut în continuare? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare pentru oricâtă vreme va fi nevoie în contextul păstrării sănătății și siguranței publice. Nu prea avem ce altceva să facem decât să abordăm situația din aproape în aproape, de la o zi la alta, nu-i așa?

Vă vom ține la curent cu evoluția situației.

Aveți grijă de voi!", a transmis actorul.

În prezent, Tom Hanks și Rita Wilson sunt ținuți în izolare într-un spital din orașul Gold Coast, situat pe coasta de sud-est a statului federal Queensland, din Australia.

La momentul diagnosticării, Hanks era pe platourile de filmare ale unui nou film biografic despre Elvis Presley. Producția încă neintitulată poartă semnătura reputatului regizor și scenarist Baz Luhrmann, cunoscut pentru pelicule ca "Moulin Rouge!" (2001) și "The Great Gatsby" (2013).

Ca urmare a diagnosticării lui Tom Hanks, filmările au fost oprite, toate persoanele care au intrat în contact cu actorul și soția sa fiind nevoiți acum să se autoizoleze și să intre în carantină.

Coronavirus în Australia

La ora actuală, în Australia sunt 156 de cazuri confirmate de coronavirus. Doar astăzi au fost confirmate 28 de noi cazuri, înregistrându-se deja 3 decese provocate de Covid-19.

Săptămâna trecută, compozitorul australian Brett Dean a fost confirmat cu coronavirus, fiind astfel nevoit să anuleze concertul din cadrul festivalului Adelaide, ce se desfășoară în sudul Australiei, în perioada 27 martie - 5 aprilie.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Maneskin a lansat piesa "If I Can Dream", cover după Elvis pentru filmul cu acelaşi nume

În aceste zile se vorbeşte mult despre Elvis, deoarece avem un nou film biografic de vizionat, chiar despre "Rege" de această dată. Au început să apară şi melodii de pe coloana sonoră a filmului "Elvis" de Baz Luhrmann, la care contribuie şi italienii de la Maneskin cu un cover după piesa "If I Can Dream".

Publicat

pe

Coperta single Maneskin If I Can Dream
Coperta single Maneskin If I Can Dream │ FOTO: Maneskin

"Elvis" este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului şi îl are pe Austin Butler în rol principal, cel al lui Elvis Presley. A fost o bătălie strânsă la casting între el, Miles Teller, Ansel Elgort şi Harry Styles pentru a obţine acest rol important. Pelicula va debuta pe 24 iunie şi include o sumedenie de coveruri după piese ale superstarului din Memphis dar şi piese originale, realizate de Stevie Nicks, Jack White, Eminem, Tame Impala şi mulţi alţii. "If I Can Dream" se va afla pe soundtrack-ul cu zeci de titluri.

Iată ce a spus solistul Maneskin Damiano David despre acest proiect muzical:

Vorbeam despre asta cu Baz Luhrmann, care a avut această idee cool şi super deşteaptă, pentru că ar fi fost foarte uşor să ne dea o piesă up-tempo şi să o abordăm super rock-ish. Sensul piesei este în ton cu vremurile: pot visa la un tărâm mai bun, unde fraţii mei merg mână în mână. Este despre unitate, despre pace, libertate şi fericire şi iese la momentul potrivit. Suntem mândri de ce am realizat şi să fim parte a acestui proiect. Am o presimţire că va fi uimitor.

Solistul a adăugat că filmul despre Elvis Presley este "nebunesc de bun" şi că e comparabil cu "Bohemian Rhapsody" la nivel de calitate. Între timp Eminem şi CeeLo Green şi-au partajat online propria piesa compusă pentru film, "The King and I". Track-ul este produs de Dr. Dre şi include sample-uri din "Jailhouse Rock" al lui Elvis Presley.

De asemenea Maneskin se pregăteşte să cânte la Reading & Leeds Festival 2022 şi să fie headliner la O2 Arena pe 8 mai în cadrul unui concert special. Formaţia italiană a lansat la final de primăvară piesa "Supermodel", care s-a auzit în premieră la finala Eurovision 2022. Grupul a debutat în 2022 la Saturday Night Live şi a tot crescut în popularitate după ce a câştigat Eurovision 2021 şi SanRemo 2021.

Citește în continuare

Muzică și film

După "Bohemian Rhapsody" avem un film despre Elvis - TRAILER

Suntem în epoca de aur a filmelor biografice despre muzicieni, în special după succesul lui "Bohemian Rhapsody". Acum îl vom vedea pe actorul Austin Butler jucând rolul legendarului muzician din Memphis Elvis Presley, iar Tom Hanks va juca rolul managerului său. Producţia se numeşte "Elvis" şi îi puteţi admira trailerul în articol.

Publicat

pe

Trailer Baz Luhrmann Elvis
Trailer Baz Luhrmann Elvis │ FOTO: Warner Bros

La cârma acestui proiect este regizorul Baz Luhrmann, care are în CV luxosul şi elegantul "The Great Gatsby" cu Leonardo DiCaprio. În plus, el a regizat şi "Australia", fabuloasa poveste de dragoste dintre Nicole Kidman şi Hugh Jackman din 2008, dar şi "Molin Rouge!", care a primit nenumărate adaptări teatrale şi variante musical pe Broadway. A mai lucrat cu DiCaprio la începutul carieri sale, la "Romeo + Juliet", în 1996, cu Claire Danes din "Homeland" în rolul Julietei.

Austin Butler este actorul care îl va juca pe Elvis Presley, iar tânărul de 30 de ani a apărut în "Once Upon a Time in Hollywood" al lui Tarantino şi "The Shannara Chronicles". A jucat şi în serialul "Switched at Birth", dar şi "The Carrie Diaries", spinoff din "Sex and the City". Olivia DeJonge o joacă pe Priscilla Presley, marea dragoste a lui Elvis. A fost nevoie de 2 ani ca această peliculă biografică să fie finalizată şi de un buget impresionant.

Producţia s-a realizat în Australia şi a fost grav afectată de pandemie. Scenariul urmăreşte ascensiunea lui Elvis din anii '50 până în anii '70, iar miezul poveştii este relaţia tumultoasă între Elvis şi managerul său, Colonelul Tom Parker. Baz Luhrmann a declarat că a vrut să realizeze un portret al vieţii americane glam din anii '50 şi '60, nu doar al ascensiunii lui Presley. Vedem în trailer şi un mare accent pus pe Mişcarea Drepturilor Civile, la care muzicianul a aderat şi momente cruciale din istoria SUA, precum asasinarea lui Martin Luther King.

Cea mai grea misiune a picat totuşi pe umerii lui Austin Butler, care nu doar a căpătat accentul lui Elvis şi mişcarea şoldurilor, ci i-a cântat piesele sale în întregime, mixate cu track-urile originale. Premiera filmului are loc pe 24 iunie 2022, la 45 de ani de la moartea primului megastar muzical din SUA.

Citește în continuare

Trending