Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Tom Hanks și soția sa au fost depistați cu coronavirus în timpul filmărilor noii pelicule despre Elvis Presley

Actorul american Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu virusul COVID-19 în Australia, pe platourile de filmare ale noii pelicule a lui Baz Luhrmann despre viața lui Elvis Presley. Cuplul se află în prezent în izolare într-un spital din Gold Coast.
Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)

Tom Hanks și Rita Wilson pe covorul roșu al galei Oscar 2020 (Screenshot)

Coronavirusul face primele victime în rândul actorilor de la Hollywood. Tom Hanks și soția acestuia se aflau în Australia când au avut primele simptome. Potrivit actorului american, în vârstă de 63 de ani, cei doi au sesizat că starea lor generală de sănătate nu este tocmai bună, hotărând astfel să se testeze pentru coronavirus.

Ce simptome au avut Tom Hanks și Rita Wilson

"Ne-am simțit puțin obosiți, ca și cum am fi fost răciți, și simțeam niște dureri musculare", a explicat Tom Hanks într-o postare pe Instagram.

Soția sa a manifestat simptome similare, dar și o ușoară febră.

"Rita avea niște frisoane care veneau și plecau. Și o ușoară febră. Pentru a face ceea ce este corect, așa cum este recomandat acum în lume, am fost testați pentru coronavirus și rezultatele au fost pozitive."

"Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare"

În mesajul său, Tom Hanks asigură publicul că vor face tot ceea ce este recomandat din punct de vedere medical.

"Ei  bine, acum ce e de făcut în continuare? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Noi, cei din familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și în izolare pentru oricâtă vreme va fi nevoie în contextul păstrării sănătății și siguranței publice. Nu prea avem ce altceva să facem decât să abordăm situația din aproape în aproape, de la o zi la alta, nu-i așa?

Vă vom ține la curent cu evoluția situației.

Aveți grijă de voi!", a transmis actorul.

În prezent, Tom Hanks și Rita Wilson sunt ținuți în izolare într-un spital din orașul Gold Coast, situat pe coasta de sud-est a statului federal Queensland, din Australia.

La momentul diagnosticării, Hanks era pe platourile de filmare ale unui nou film biografic despre Elvis Presley. Producția încă neintitulată poartă semnătura reputatului regizor și scenarist Baz Luhrmann, cunoscut pentru pelicule ca "Moulin Rouge!" (2001) și "The Great Gatsby" (2013).

Ca urmare a diagnosticării lui Tom Hanks, filmările au fost oprite, toate persoanele care au intrat în contact cu actorul și soția sa fiind nevoiți acum să se autoizoleze și să intre în carantină.

Coronavirus în Australia

La ora actuală, în Australia sunt 156 de cazuri confirmate de coronavirus. Doar astăzi au fost confirmate 28 de noi cazuri, înregistrându-se deja 3 decese provocate de Covid-19.

Săptămâna trecută, compozitorul australian Brett Dean a fost confirmat cu coronavirus, fiind astfel nevoit să anuleze concertul din cadrul festivalului Adelaide, ce se desfășoară în sudul Australiei, în perioada 27 martie - 5 aprilie.

Citește mai multe despre Elvis Presley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hard Rock Cafe București reprogramează concertele din martie pentru luna septembrie

În urma intrării în vigoare a noilor măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, Hard Rock Cafe a luat decizia de...

Închide