Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Solistul Taxi rostește "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" pe timp de pandemie - AUDIO

Trupa Taxi a descoperit care sunt "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" în vreme de criză. Coronavirusul a scos la iveală o nouă perspectivă asupra iubirii, iar Dan Teodorescu o surprinde cu mult umor în versurile sale.

Publicat

pe

Dan Teodorescu / TAXI
Dan Teodorescu / TAXI │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În aceste zile tulburătoare, în care suntem cu toții afectați de restricțiile impuse de coronavirus, Dan Teodorescu reușește să ne ofere o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Fără a ignora gravitatea situației, solistul formației Taxi ne prezintă "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" pe timp de criză.

Iubirea capătă cu totul alte dimensiuni în vreme de pandemie, punându-și amprenta chiar și pe "Cele două cuvinte" de care formația Taxi ne vorbea într-o altă piesă.

"Stau în casă... de 7 zile,
Tensiunea e aproape palpabilă.
Nu știu ce-i cu tine, dar e clar că ești
Mult mai vulnerabilă.
Și mă întrebi:
<<De ce nu-mi spui nimic frumos de-o săptămână?
Cred că nu mă mai iubești, de-asta mă frământ.>>
Eu îți răspund: <<Iubito, o să-ți spun acum,
Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ.>>", spune Dan Teodorescu în versurile noii sale piese.

Veți descoperi care sunt "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" ascultând noua piesă a trupei Taxi.

AUDIO: Taxi - "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ"

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică precum "Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salvează România", fie că este vorba despre piese de dragoste precum "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Ești iubibilă", "Atât de trist" (alături de Delia) și "Supradoză de dor" (alături de Irina Rimes).

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending