Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Solistul Rammstein este la terapie intensivă, dar NU este infectat cu Coronavirus - UPDATE

Solistul Rammstein, Till Lindemann a ajuns la terapie intensivă, cu febră ridicată şi o posibilă pneumonie. Doctorii au descoperit că artistul este infectat cu Coronavirus, iar surse din Germania au declarat că viaţa solistului a fost în pericol. Aflaţi cum a evoluat cazul în articol. Actualizat: solistul nu are de fapt Covid-19.

Publicat

pe

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

ACTUALIZARE:

Rammstein a anunţat oficial pe pagina de Facebook că solistul Till Lindemann a fost testat negativ pentru Coronavirus. Iată postarea:

Ieri seară (26 martie) Till Lindemann a fost internat în spital la sfatul doctorului. A petrecut noaptea la terapie intensivă, dar a fost mutat şi se simte mai bine. Till a fost testat negativ pentru Coronavirus.

Articol iniţial:

Till Lindemann este cel mai nou nume mare din divertisment infectat cu Covid-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson au fost de asemenea infectaţi cu câteva săptămâni în urmă, iar recent am aflat şi că omul de la clape de la Bon Jovi şi Placido Domingo suferă de afecţiune. Till are 57 de ani şi a fost dus la spital după un concert organizat la Moscova. Publicaţia germană BILD scrie că viaţa sa a fost în pericol, dar acum muzicianul se simte mai bine şi se află în carantină.

El rămâne totuşi la terapie intensivă la un spital din Berlin. Lindemann, trupa secundară a solistului a avut un concert în Moscova pe 15 martie, dar primele simptome au început să apară abia după revenirea în Germania. Figură excentrică şi controversată, Till nu a luat în serios avertizările legate de Covid-19 şi şi-a continuat concertele europene. Pentru a fenta regula cu interzicerea evenimentelor cu mai mult de 5000 de oameni din Rusia, artistul a folosit un artificiu: a ţinut 2 concerte în loc de unul.

A început să vândă şi măşti speciale negre la intrare cu imprimeul "Fuck Corona". Încă un artificiu de imagine şi aparent şi de siguranţă a fost faptul că Till a cântat într-o mare bulă de plastic pe scenă. Nu a mers totul după dorinţa muzicianului, care a trebuit să îşi anuleze ultimele 3 evenimente din Rusia. Odată întors în Germania, au apărut şi simptomele şi Till a fost testat pozitiv cu Covid-19. Germania stă cel mai bine de pe glob în actuala pandemie, doar 0.4% dintre cei testaţi pozitiv cu Coronavirus încetând din viaţă.

Till Lindemann vine după un an foarte ocupat, lansând al doilea album cu trupa sa Lindemann şi plecând în turneu de promovare. În 2019 a apărut şi cel mai nou album Rammstein, intitulat chiar "Rammstein", la rândul său urmat de un turneu global. Rammstein a concertat ultima oară în România în 2013 la Romexpo, având şi o reprezentaţie legendara la Sonpishere în 2010.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending