Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Smiley își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul piesei "Ce mai faci, străine?"

Fanii lui Smiley îl vor putea suna pe artist sau îi vor putea trimite mesaje text sau pe whatsapp dacă vor urmări cu atenție videoclipul piesei "Ce mai faci, străine?".

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Numărul de telefon al lui Smiley începe cu 07567, următoarele 5 cifre putând fi descoperite dacă urmăriți clipul "Ce mai faci, străine?". Artistul se află în America de la începutul lunii februarie și este nerăbdător să vorbească direct cu fanii săi.

"Abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea <<Ce mai faci, străine, pe unde ai umblat?>>"

"Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, ca să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm.

Mi-e dor de casă, de toți ai mei, și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea <<Ce mai faci, străine, pe unde ai umblat?>>", spune Smiley.

RECOMANDARE: Urmărește videoclipul lui Smiley, "Ce mai faci, străine?"

Lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile clipului, piesa "Ce mai faci, străine?" este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe poziția a treia în trending pe YouTube, cu peste 500.000 de vizualizări.

Peste 1000 de persoane au descoperit deja numărul de telefon al lui Smiley și au trimis prin intermediul whatsapp mesaje scrise, video, vocale și fotografii.

"Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim și să aflăm mai multe unii despre alții", le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.

Smiley a cucerit publicul cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Ulterior, artistul s-a îndreptat către o carieră solo și a lansat patru albume - "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017) - în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, în milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi în locurile fruntașe acupate de piesele sale în topurile muzicale.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion a amânat două concerte din cauza unei răceli

Celine Dion a fost nevoită să reprogrameze două concerte din SUA, din cauza unei răceli comune pe care a contractat-o....

Închide