Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Slipknot îşi amână următoarele concerte şi festivalul Knotfest din cauza coronavirusului

Slipknot se alătură trupelor care şi-au amânat concertele din perioada următoare din cauza epidemiei de coronavirus. Grupul american a anulat inclusiv festivalul propriu, Knotfest Japan. Detalii despre ţările şi reprezentaţiile anulate de trupă, dar şi de alte nume mari aflaţi în articol.
Slipknot at Rock Am Ring 2019 live streaming

Slipknot at Rock Am Ring 2019 live streaming │ FOTO: Slipknot

Grupul din Iowa a anunţat că şi-a amânat întregul turneu din Asia, inclusiv Knotfest Japan din cauza lui Covid-19. În ultima săptămână Lacuna Coil şi Yungblud au procedat la fel, după cum făcuse şi Green Day. Şi Australia va fi evitată de aceste grupuri pe parcursul turneelor lor. Pe 4 martie Slipknot a partajat o declaraţie oficială pe contul oficial de Twitter cu privire la amânări şi anulări. Iată cum sună declaraţia:

Având în vedere problemele globale de sănătate, Slipknot a decis să amâne următorul turneu asiatic, inclusiv Knotfest Japan. Deciziile de acest gen nu sunt uşoare, dar siguranţa şi bunăstarea fanilor trupei este pe primul loc. În acest caz, formaţiile şi artiştii, angajaţii locali şi staff-ul sunt în egală măsură afectaţi şi ca atare a fost singura decizie responsabilă de luat. Slipknot şi Knotfest vor reveni în Asia foarte curând şi toţi pot fi siguri de cea mai bună experienţă posibilă.

Slipknot este aşteptată să cânte şi în România pe 27 iulie la Metalhead Meeting 2020, dar speram că până atunci va trece problema epidemiologică. Recent am avut un val de anulări de evenimente în ţara noastră, după ce s-a decis ca orice adunare de peste 1000 de persoane să fie interzisă pe durata epidemiei. A fost anulat concertul Boney M de pe 8 martie 2019, dar şi concertul lui Tudor Gheorghe şi Fuego ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada următoare. Evenimentul NOSTALGIA - Flori, fete sau băieți nu s-a mai ţinut şi pe 8 martie, iar Cristi Minculescu, Valter & Boro, Pink Martini și Damian Drăghici & Brothers au fost nevoiţi la rândul lor să îşi reprogrameze datele.

La nivel internaţional Queen şi Whitesnake şi-au anulat concertele din Europa şi Asia. Queen trebuia să cânte în mai la AccorHotels Arena din Paris. Sons of Apollo şi-au anulat concertele din Europa, Rusia şi Ucraina. În State a fost anulat marele festival SXSW, iar Mariah Carey a decis să nu mai ţină concertul de pe 10 martie din Hawaii, mutându-l în noiembrie. Avril Lavigne nu mai poate cânta în Elveţia pe 13 martie, iar Trivium şi-a anulat oprirea din Germania.

Lacuna Coil nu va mai cânta în Dubai, Melbourne, Sydney, Tokyo şi Osaka. A fost anulat şi festivalul Tomorrowland din Alpi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un concert sold-out din România a fost amânat în urma măsurilor anti-coronavirus

Concertul Boney M, ce urma să se desfășoare la Sala Palatului pe 8 martie 2020 a fost reprogramat, în urma...

Închide