Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Richard Clayderman reprogramează concertele din România

În urma intrării în vigoare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, concertele pe care Richard Clayderman ar fi trebuit să le susțină în România au fost amânate. Află reprogramările evenimentelor.

Richard Clayderman alături de Orchestra Simfonică București 2017

Richard Clayderman ar fi revenit în țara noastră pentru patru concerte de neratat, dedicate Zilei Femeii. Astfel, cel cunoscut ca "Prince of Romance" avea programat un concert la Teatrul Național din Iași pe 11 martie, unul la Teatrul de Vară "Radu Beligan" din Bacău pe 13 martie și două spectacole la Ateneul Român din București pe 14 și 15 martie.

Din cauza epidemiei de coronavirus, și în urma măsurilor pentru prevenirea acestuia, evenimentele au fost amânate pentru toamna acestui an. Informația a fost confirmată de artist, prin intermediul unui clip video:

"Bună tuturor! Sunt în România acum. Vreau să vă informez că spectacolele mele din Iași, Bacău și București sunt anulate din cauza coronavirusului. Show-urile sunt reprogramate. Voi concerta în București pe 31 octombrie și 1 noiembrie, în Iași pe 2 noiembrie și la Bacău pe 3 noiembrie. Abia așteptăm să ne vedem atunci! Pe curând!"

Concerte reprogramate Richard Clayderman:

Richard Clayderman transformă fiecare notă muzicală într-o emoție și reușește să exprime prin fiecare atingere de clape, tandrețea și candoarea sentimentului de iubire, într-o manieră mai puternică decât orice succesiune de cuvinte.

Având o carieră spectaculoasă, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoționa orice generație.

Citește mai multe despre Richard Clayderman
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Industria concertelor e zguduită de coronavirus, miliarde de dolari sunt pierderile estimate în SUA

Festivaluri majore din America, precum SXSW și Coachella, dar și turnee ale unor artiști precum Billie Eilish, Madonna și Pearl...

Închide