Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Raluka a lansat piesa "Doi Străini", despre incertitudinea iubirii - AUDIO

Raluka a lansat o nouă piesă în 2020, "Doi Străini". Este o melodie despre incertitudinea iubirii, despre relaţia dintre un el şi o ea care au ales drumuri separate. Noul track are un mixaj creativ pe segmentul vocal şi poate fi ascultat în articol.
Coperta single Raluka Doi Straini

Coperta single Raluka Doi Straini (foto: Raluka)

"Doi Străini" spune o poveste despre "zile grele" şi momentele când el şi ea sunt despărţiţi şi urmează traiectorii diferite în viaţă. Raluka are o voce mixată într-un mod catchy şi original la refren, creând un ritm aparte pentru acest single, între pop şi EDM. Artista a cântat pentru prima oară această piesă live în grădina unui restaurant din parcul Herăstrău în vara lui 2019. Raluka aminteşte despre acel moment ca unul emoţionant şi descrie piesa drept specială:

<<Doi Străini>> este o piesă pe care aştept demult să o lansez. O avem în sertar de mai bine de doi ani şi mă bucur că în sfârşit ajunge la voi.

"Doi Străini" este o coproducţie Quantum Music şi Global Records. Piesa este compusă de Calin Goia, Nicoleta Gavrilita, Adrian M. Cristescu, Andrei Tostogan şi produsă de Mahia Beldo.

Raluka, pe numele său real Alexandra Raluca Nistor este o artistă activă din 2008 abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

Din 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava pentru a produce single-uri ca "September" şi "I Like (The Trumpet)". Alte track-uri cunoscute ale artistei sunt "Aer", colaborare cu Connect-R şi DJ Sava, dar şi "Miraj" şi "Ca doi necunoscuţi". Cel mai recent single lansat de artistă este "Dragoste n-am" – care a ajuns la peste 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Raluka
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Camila Cabello ne încurajează să medităm pentru a atenua anxietatea provocată de coronavirus

În contextul crizei provocate de coronavirus, Camila Cabello ne îndeamnă să medităm. Artista a mărturisit că practicarea meditației a ajutat-o...

Închide