Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ozzy Osbourne dezvăluie care e vocalistul AC/DC preferat

Ozzy Osbourne a povestit în cadrul unui interviu despre trupele sale preferate din anii '70. Cu acest prilej, muzicianul a dezvăluit și ce vocalist de la AC/DC preferă.
Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell

Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell (foto: Ozzy Osbourne)

Ozzy Osbourne a fost invitat recent la Broken Record Podcast, cu acest prilej devăluind cât de mult îi place trupa AC/DC și care dintre vocaliștii formației este preferatul său.

"Îmi place mult AC/DC, au fost grozavi. Bon Scot a fost un vocalist extraordinar. Adică Brian [Johnson] e ok, dar îl prefer pe Bon", a mărturisit fără ocolișuri Ozzy.

"Nu e nimeni care să poată reproduce groove-ul lui Angus Young"

Frontman-ul Black Sabbath a detaliat apoi în ce mod se raportează la AC/DC, formația numărându-se printre trupele pe care le admiră încă din anii '70.

"Ei [AC/DC] au deschis pentru Black Sabbath în 1971, cred, în Sydney, Australia. Angus [Young, chitară] cânta exact ceea ce trebuie - asta îmi place la ei: nu e nimeni care să poată reproduce groove-ul lui Angus Young. Puteai să dai din cap de dimineață până seara și să nu te saturi. Munceau pe brânci."

În luna ianuarie, Ozzy Osbourne a făcut un anunț ce i-a lăsat pe mulți în stare de șoc. Vocalistul Black Sabbath suferă de ceva timp de o formă de Parkinson.

Deși starea de sănătatea a lui Ozzy părea să fie mai bună, în realitate, veteranul rocker în vârstă de 71 de ani încerca să ascundă un adevăr dureros. De aproximativ un an a fost diagnosticat cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului.

În prezent, Ozzy ia o doză foarte redusă de medicamente pentru Parkinson și o altă serie de medicamente pentru problemele postoperatorii. Plănuiește ca în luna aprilie să investigheze mai în profunzime forma de Parkinson de care suferă programându-se la un profesor doctor din Elveția specializat pe îmbunătățirea sistemului imunitar.

În paralel, activitatea sa muzicală continuă. Pe 21 februarie, Ozzy a lansat albumul "Ordinary Man", piesa titulară de pe disc fiind înregistrată în colaborare cu Elton John.

Citește mai multe despre AC/DCOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE