Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Lady Gaga a fost deprimată în perioada înregistrării celui de-al 6-lea album

Lady Gaga a oferit detalii cu privire la perioada înregistrării noului ei album. Potrivit artistei, procesul de creație a fost afectat de diverse momente dificile pe plan emoțional, de aici venind totuși inspirația pentru noile piese.
Lady Gaga - Stupid Love

Lady Gaga - Stupid Love

La 3 ani de la apariția discului "Joanne", Lady Gaga este pregătită să prezinte publicului un nou material de studio. Cel de-al 6-lea album al artistei nu are încă un titlu, dar va fi lansat în curând, așa încât promovarea discului a început deja.

Într-un interviu acordat pentru New Music Daily with Zane Lowe, Gaga a explicat cât de diferită a fost starea ei de spirit acum, comparativ cu perioada înregistrării discului anterior.

"De data asta a fost mai mult ceva de genul: <<Știți ceva? Se pare că am plâns pentru 3 minute și asta e ceea ce a ieșit, iar asta e ce ar trebui să apară pe album>>."

"Chiar și când ești cu moralul la pământ, încă poți să funcționezi la maximul potențial"

Artista a simțit că s-a dedicat complet realizării acestui disc.

"A fost totul atât de real - toate aptitudinile mele, toată intuiția mea, toate gândurile mele artistice, felul în care văd muzica și o simt - totul punea în mișcare toți cilindrii. M-am simțit atât de fericită pentru că mi-am spus: <<Wow, chiar și când ești cu moralul la pământ, încă poți să funcționezi la maximul potențial>>."

Gaga a continuat apoi să explice cât de important a fost să aibă alături de ea o echipă de compozitori și producători care să o ajute în procesul de creație.

"Am realizat o mare parte a albumului în studio-ul meu de acasă. Am o casă acolo unde era studioul vechi al lui Frank Zappa, e o încăpere pentru live, un studio mare, e foarte frumos. Eu stăteam la etaj, pe verandă, în afara bucătăriei, iar BloodPop venea la mine și-mi spunea: <<OK, hai, e suficient, jos de pe verandă>>, iar eu îi răspundeam: <<Mă simt orbil, sunt tristă, deprimată>>, iar el îmi spunea: <<Știu și o să mergem să facem niște muzică acum.>> După care coboram și începeam să scriu, de exemplu, "Stupid Love"."

Data lansării noului album nu a fost încă anunțată. Fanii pot asculta, însă, noul ei single, "Stupid Love", ce revitalizează excentricitatea din perioada de început a carierei sale. "Mother Monster" s-a întors cu un videoclip ce abundă în roz și costumații de scenă cu tentă SF.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce crede Roxen despre piesa României pentru Eurovision 2020

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 cu piesa "Alcohol You". Preferată atât de juriul de specialitate, cât și de...

Închide