Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KISS anulează temporar întâlnirile meet&greet cu fanii din cauza coronavirusului

Aflată în plin turneu de adio, trupa KISS a anulat toate întâlnirile de tipul meet&greet cu fanii din cauza epidemiei de coronavirus.

Publicat

pe

Kiss la Jimmy Fallon
Kiss la Jimmy Fallon

Numeroase concerte beneficiază de opțiunea "meet&greet", adică fanii care își achiziționează bilete de acest fel se întâlnesc, se fotografiază și schimbă câteva vorbe cu trupa/artistul la al căror eveniment participă. Este și cazul trupei KISS, aflată în plin turneu de adio, "End Of The Road".

Trupa a anulat întrevederile cu fanii din cauza situației serioase a noului virus. Managerul formației, Doc McGhee a transmis următoarele într-un comunicat pentru publicația Blabbermouth:

"Întâlnirile <<meet&greet>> mereu ne-au oferit atât nouă, cât și fanilor o oportunitate unică de a sta literalmente unul lângă celălalt. După numeroase discuții cu experții în domeniu, am fost sfătuiți să anulăm momentan aceste acțiuni, dat fiind faptul că facem asta (meet&greet) aproape în fiecare noapte, pentru peste 100 de oameni. Concertele vor avea loc așa cum au fost programate și abia așteptăm să reîncepem să petrecem timp cu voi în culise".

Global, peste 121.200 de oamenii au contractat virusul și peste 4.300 de persoane au decedat. Momentan, se cunoaște faptul că virusul se transmite prin contact direct, prin atingerea suprafețelor contaminate și prin secreţii respiratorii eliminate prin tuse sau strănut. Acestea din urmă pot atinge gurile sau nasul persoanelor care se află în apropiere și pot fi inhalate în plămâni.

KISS a început turneul de adio în ianuarie 2019 în Vancouver și este programat să se încheie pe 17 iulie 2021 în New York.

Trending