Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KISS anulează temporar întâlnirile meet&greet cu fanii din cauza coronavirusului

Aflată în plin turneu de adio, trupa KISS a anulat toate întâlnirile de tipul meet&greet cu fanii din cauza epidemiei de coronavirus.

Publicat

pe

Kiss la Jimmy Fallon
Kiss la Jimmy Fallon

Numeroase concerte beneficiază de opțiunea "meet&greet", adică fanii care își achiziționează bilete de acest fel se întâlnesc, se fotografiază și schimbă câteva vorbe cu trupa/artistul la al căror eveniment participă. Este și cazul trupei KISS, aflată în plin turneu de adio, "End Of The Road".

Trupa a anulat întrevederile cu fanii din cauza situației serioase a noului virus. Managerul formației, Doc McGhee a transmis următoarele într-un comunicat pentru publicația Blabbermouth:

"Întâlnirile <<meet&greet>> mereu ne-au oferit atât nouă, cât și fanilor o oportunitate unică de a sta literalmente unul lângă celălalt. După numeroase discuții cu experții în domeniu, am fost sfătuiți să anulăm momentan aceste acțiuni, dat fiind faptul că facem asta (meet&greet) aproape în fiecare noapte, pentru peste 100 de oameni. Concertele vor avea loc așa cum au fost programate și abia așteptăm să reîncepem să petrecem timp cu voi în culise".

Global, peste 121.200 de oamenii au contractat virusul și peste 4.300 de persoane au decedat. Momentan, se cunoaște faptul că virusul se transmite prin contact direct, prin atingerea suprafețelor contaminate și prin secreţii respiratorii eliminate prin tuse sau strănut. Acestea din urmă pot atinge gurile sau nasul persoanelor care se află în apropiere și pot fi inhalate în plămâni.

KISS a început turneul de adio în ianuarie 2019 în Vancouver și este programat să se încheie pe 17 iulie 2021 în New York.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

KISS va lansa un film biografic pe Netflix

Netflix urmează să găzduiască un film biografic despre emblematica trupă KISS. Pelicula va prezenta primii ani din existența formației și va fi lansată anul viitor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert KISS la București pe 16 iulie 2022 │ FOTO: George Stanculeanu / InfoMusic.ro

Vestea despre filmul biografic a fost dezvăluită de Doc McGhee, managerul trupei, într-un interviu recent. Pelicula va fi intitulată "Shout It Out Loud". De regie se va ocupa Joachim Rønning, cunoscut pentru filme ca "Kon-Tiki",  "Maleficent: Mistress of Evil" sau "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

"Este un film biografic despre primii patru ani ai trupei KISS. Tocmai ce îl începem. Contractul este deja încheiat, avem un regizor. Este în desfășurare și va ajunge în 2024", a declarat Doc McGhee.

În ceea ce privește distribuția, niciun actor nu a fost anunțat încă. Despre acest aspect a vorbit în 2021 Paul Stanley, unul dintre membrii trupei KISS:

Atât vă spun: pentru ca distribuția să fie corectă din perspectiva vârstei, căutăm actori de 20 de ani. Sincer, nu cunosc o mulțime de actori de 20 de ani. Când oamenilor le sunt adresate astfel de întrebări, ei răspund: <<Oh, Brad Pitt, sau ăsta sau ăla. Ei bine, tipii ăia au 50 sau 60 de ani, așa că vorbești despre o altă generație de actori".

Între timp, KISS continuă turneul mondial de rămas bun. Trupa are concerte programate pe tot parcursul anului 2023. Anul trecut, formația americană a venit în premieră în România, cu un eveniment ce a avut loc la Romexpo. Fanii au avut ocazia să îi vadă live pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, KISS, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de artiști atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual.

Citește în continuare

Trending