Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Irina Rimes și Carla's Dreams lansează piesa "3 Inimi" - VIDEO TEASER

Irina Rimes a înregistrat prima sa piesă în colaborare cu Carla's Dreams. Single-ul se numește "3 Inimi" și are deja un videoclip, ce va fi lansat în curând. Teaser-ul clipului poate fi urmărit în articol.
Irina Rimes feat. Carla's Dreams - 3 Inimi | Teaser

Irina Rimes feat. Carla's Dreams - 3 Inimi | Teaser

După colaborări cu The Motans și Zdob și Zdub, Irina Rimes revine cu primul ei single alături de Carla's Dreams - "3 Inimi".

"M-am săturat de părul meu și mi-am pus perucă. De fapt e mult mai mult de-atât, pot să vă spun doar că am folosit tocmai 4 peruci în acest videoclip, motivele le veți afla în curând", a scris Irina Rimes pe pagina sa de Instagram, anunțând astfel lansarea primei sale colaborări cu Carla's.

Artista nu a dezvăluit niciun alt detaliu legat de single-ul "3 Inimi". Videoclipul va fi lansat, cel mai probabil, în următoarele zile, un teaser fiind deja publicat pe pagina de YouTube a Irinei.

VIDEO TEASER: Irina Rimes feat. Carla's Dreams - "3 Inimi"

Anterior acestei colaborări, Irina Rimes a lansat videoclipul "Galbenă Gutuie", pentru o melodie pe care o mai interpretase cu prilejul mai multor apariții radio și TV.

Cel mai recent album al artistei se numește "Cosmos" și a fost lansat în decembrie 2018. Discul este o colecție de 12 piese, lansate sub formatul unei cărți-album. În volumul ce acompaniază albumul se găsește un set de poezii scrise de Irina, dar și o serie de fotografii cu artista.

După un șir lung de hituri, printre care se numără și mai recentele "Seară de seară", "Dependent" (feat. Deliric) și "Bambolina" cu Killa Fonic, Carla's Dreams se păstrează în atenția publicului și primăvara aceasta, cu piesa "Secrete". Melodia a fost lansată la mijlocul lunii martie și a urcat până pe primele poziții în clasamentul YouTube Trending.

Citește mai multe despre Carla's DreamsIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coronavirus: Ce piese ascultă britanicii în izolare - AUDIO

Britanicii au propriul playlist de carantină. Potrivit Official Charts UK, anumiți artiști au urcat în topuri în ultimele zile, grație...

Închide