Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Imn de carantină: "Let's Dance" de la David Bowie a devenit "Lockdown", grație lui Jamiroquai - VIDEO

Jamiroquai apelează la un hit David Bowie pentru a ne descreți frunțile în aceste momente tensionate de răspândirea COVID-19. Single-ul "Let's Dance" a fost redenumit "Lockdown" și a căpătat un nou mesaj, în ton cu pandemia de coronavirus.
Jamiroquai cântând ”Lockdown”

Jamiroquai cântând ”Lockdown”

În versiune "Lockdown", "Let's Dance" de la David Bowie nu ne mai invită să ne unduim mlădios corpul pe ritmul muzicii, ci să păstrăm regulile carantinei. Jamiroquai a adaptat excelent versurile regretatului artist pentru a se potrivi cu actuala situație de criză provovată de coronavirus.

""Lockdown", put on your face mask and watch TV/ Lockdown, to the sound of the kids all screaming at me / Lockdown, trying to avoid the COVID-19/ Lockdown, I’ve got a headache, a serious headache (în traducere: "Carantină", puneți-vă măștile și uitați-vă la TV / Carantină, în vreme ce pe fundal se aud copiii țipând la mine / Carantină, încercând să evităm COVID-19 / Carantină, am o durere de cap, o durere puternică de cap)", cântă Jamiroquai într-un clip pe Instagram, invitându-ne și pe noi să facem puțin haz de necaz alături de el.

VIDEO: Jamiroquai transformă "Let's Dance" de la David Bowie în "Lockdown"

Cel mai recent album Jamiroquai se numește "Automaton" și a fost lansat în martie 2017. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din Italia și pe poziția a 4-a în UK. Albumul a inclus single-urile ”Cloud 9”, ”Superfresh” și ”Summer Girl”.

Tot în 2017, Jamiroquai a sărbătorit 25 de ani de la apariția primului single, "When You Gonna Learn" (1992). Succesul acestei piese le-a adus britanicilor un contract cu Sony Music pentru lansarea a 8 albume. Popularitatea formației a crescut treptat, piese ca "Virtual Insanity" și "Cosmic Girl" aducându-le recunoașterea la nivel internațional. Formația are în palmares un premiu Grammy și peste 25 de milioane de albume vândute.

Jamiroquai a concertat în România în 2011, cu prilejul Orange Summer Party. În cadrul evenimentului au mai cântat Sophie Ellis Bextor, Akon (2007), Paul Van Dyk, Fatboy Slim (2008), Duffy (2009) și Mika (2010).

Citește mai multe despre David BowieJamiroquai
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran îşi va plăti tot personalul de la restaurantul din Londra cu salarii complete pe durata pandemiei Covid-19

Mulţi artişti internaţionali care au trecut pragul de multi milionari şi-au deschis business-uri adiacente, deseori cluburi, puburi sau restaurante. Ed...

Închide