Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Hard Rock Cafe București reprogramează concertele din martie pentru luna septembrie

În urma intrării în vigoare a noilor măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, Hard Rock Cafe a luat decizia de a amâna toate concertele programate în luna martie. Află despre ce evenimente este vorba.

Concert Alifantis & ZAN 20 de ani, cu Mihai Nenita invitat, in Hard Rock Cafe pe 20 mai 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Dacă inițial a fost anunțată măsura care interzice activitățile cu peste 1000 de persoane, în perioada 8-31 martie, o nouă restricție a fost decretată pe 11 martie. Astfel, se suspendă activitățile cu peste 100 de persoane în instituții culturale, sportive și religioase. Măsura afectează și concertele din cluburi.

În urma acestei situații, Hard Rock Cafe București, unul din locurile în care se susțin foarte des concerte și evenimente muzicale, a luat decizia de a reprograma toate show-urile din luna martie pentru septembrie. Poziția Hard Rock Cafe a fost comunicată printr-o postare pe pagina oficială de facebook:

"În contextul situației actuale, siguranța membrilor echipei noastre și a oaspeților Hard Rock Cafe rămâne o prioritate. În consecință, am implementat o serie de măsuri pentru a preveni o potențială răspândire a noului coronavirus, incluzând:

• Reprogramarea tuturor concertelor din luna martie pentru septembrie; biletele rămân valabile și vom anunța noile date astăzi;
• Proceduri sporite de curățare și igienizare în restaurant;
• Frecvență ridicată a dezinfectării suprafețelor comune;
• Facilitarea accesului la dispozitivele de igienizare a mâinilor în zonele comune.

Comunicăm permanent cu Direcția de Sănătate Publică și vom continua să revizuim procedurile cu scopul de a consolida măsurile de prevenție și de a ne alinia reglementărilor actualizate privind sănătatea publică.

Vă mulțumim, ca întotdeauna, pentru încredere și înțelegere".

Ce concerte au fost reprogramate?

Următoarele concerte au fost afectate de noile decizii de prevenire a răspândirii cu noul virus:

The Mono Jacks

Trupa de alternative ar fi urcat din nou pe scena Hard Rock Cafe pe 12 martie, aducând în fața publicului piese îndrăgite precum "Infinit", "1000 de DA", "Un sfert de secundă" sau "Gândurile".

Timpuri Noi

Timpuri Noi, una dintre cele mai longevive trupe rock românești, ar fi revenit pe scena din Hard Rock Cafe pe 13 martie.

byron

Membrii byron te-ar fi invitat pe 18 martie să asculți live piese precum "Cu capul în nori", "Melancolic", "Masă pentru doi", "Anima" sau "Consumatori de vise".

Carla's Dreams

Carla's Dreams își așteptau fanii pe 19 martie să cânte împreună "Seară de seară", "Ne Topim", "Acele", "Sub pielea mea" sau "Imperfect".

Nicu Alifantis & ZAN

Nicu Alifantis și trupa sa ar fi urcat pe scenă pe 20 martie pentru a îți prezenta show-ul "Alifantis & ZAN 25 de ani".

The Motans

Pe 25 martie, The Motans ar fi promis o seară muzicală plină de emoție.

Direcția 5

Trupa de pop-rock avea programat un concert la Hard Rock Cafe pe 26 martie.

Mihai Mărgineanu

Pe 27 martie, Mihai Mărgineanu și trupa sa ar fi adus un show autentic, anecdote savuroase şi hit-uri pe săturate.

Citește mai multe despre byronCarla's DreamsDirecția 5Mihai MărgineanuNicu AlifantisThe Mono JacksThe MotansTimpuri Noi
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Riverside din Club Quantic a fost amânat alături de festivalul SoundArt 2020

Continuă evoluţia epidemiei de coronavirus pe plan local, care duce la noi măsuri de prevenţie, dar şi la noi evenimente...

Închide