Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hard Rock Cafe București reprogramează concertele din martie pentru luna septembrie

În urma intrării în vigoare a noilor măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, Hard Rock Cafe a luat decizia de a amâna toate concertele programate în luna martie. Află despre ce evenimente este vorba.

Publicat

pe

Concert Alifantis & ZAN 20 de ani, cu Mihai Nenita invitat, in Hard Rock Cafe pe 20 mai 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Dacă inițial a fost anunțată măsura care interzice activitățile cu peste 1000 de persoane, în perioada 8-31 martie, o nouă restricție a fost decretată pe 11 martie. Astfel, se suspendă activitățile cu peste 100 de persoane în instituții culturale, sportive și religioase. Măsura afectează și concertele din cluburi.

În urma acestei situații, Hard Rock Cafe București, unul din locurile în care se susțin foarte des concerte și evenimente muzicale, a luat decizia de a reprograma toate show-urile din luna martie pentru septembrie. Poziția Hard Rock Cafe a fost comunicată printr-o postare pe pagina oficială de facebook:

"În contextul situației actuale, siguranța membrilor echipei noastre și a oaspeților Hard Rock Cafe rămâne o prioritate. În consecință, am implementat o serie de măsuri pentru a preveni o potențială răspândire a noului coronavirus, incluzând:

• Reprogramarea tuturor concertelor din luna martie pentru septembrie; biletele rămân valabile și vom anunța noile date astăzi;
• Proceduri sporite de curățare și igienizare în restaurant;
• Frecvență ridicată a dezinfectării suprafețelor comune;
• Facilitarea accesului la dispozitivele de igienizare a mâinilor în zonele comune.

Comunicăm permanent cu Direcția de Sănătate Publică și vom continua să revizuim procedurile cu scopul de a consolida măsurile de prevenție și de a ne alinia reglementărilor actualizate privind sănătatea publică.

Vă mulțumim, ca întotdeauna, pentru încredere și înțelegere".

Ce concerte au fost reprogramate?

Următoarele concerte au fost afectate de noile decizii de prevenire a răspândirii cu noul virus:

The Mono Jacks

Trupa de alternative ar fi urcat din nou pe scena Hard Rock Cafe pe 12 martie, aducând în fața publicului piese îndrăgite precum "Infinit", "1000 de DA", "Un sfert de secundă" sau "Gândurile".

Timpuri Noi

Timpuri Noi, una dintre cele mai longevive trupe rock românești, ar fi revenit pe scena din Hard Rock Cafe pe 13 martie.

byron

Membrii byron te-ar fi invitat pe 18 martie să asculți live piese precum "Cu capul în nori", "Melancolic", "Masă pentru doi", "Anima" sau "Consumatori de vise".

Carla's Dreams

Carla's Dreams își așteptau fanii pe 19 martie să cânte împreună "Seară de seară", "Ne Topim", "Acele", "Sub pielea mea" sau "Imperfect".

Nicu Alifantis & ZAN

Nicu Alifantis și trupa sa ar fi urcat pe scenă pe 20 martie pentru a îți prezenta show-ul "Alifantis & ZAN 25 de ani".

The Motans

Pe 25 martie, The Motans ar fi promis o seară muzicală plină de emoție.

Direcția 5

Trupa de pop-rock avea programat un concert la Hard Rock Cafe pe 26 martie.

Mihai Mărgineanu

Pe 27 martie, Mihai Mărgineanu și trupa sa ar fi adus un show autentic, anecdote savuroase şi hit-uri pe săturate.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley, Carla's Dreams, Vița de Vie cântă la West Side Hallo Fest 2024

West Side Hallo Fest va reveni pe Insula Lacul Morii în perioada 25-27 octombrie cu cea de-a doua ediție. Concerte pline de energie, decoruri spectaculoase și mâncăruri delicioase sunt doar câteva elemente ce vor atrage participanți de toate vârstele. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Smiley / Vița de Vie / Carla's Dreams
Smiley / Vița de Vie / Carla's Dreams │ FOTO: InfoMusic

West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din țară, revine pe Insula Lacul Morii cu cea de-a doua ediție. Decoruri spectaculoase, cu vrăjitoare și dovleci uriași, concerte live, ateliere pentru copii, concursuri, prezentare de modă și o paradă a costumelor vizitatorilor - sunt doar câteva dintre atracțiile de la West Side Hallo Fest.

Nu vor lipsi mâncarea bună, nici suvenirurile tematice, accesoriile, bijuteriile sau decorațiunile. Timp de trei zile, Insula Lacul Morii din Sectorul 6 va deveni polul distracției din Capitală.

Marile atracții ale West Side Hallo Fest

  • Un dovleac gigant, cu diametrul de 2,5 metri, luminat la interior și construit din materiale naturale, pe structură de fier, va fi simbolul evenimentului;
  • 45 de tone de dovleci vor ajunge pe insulă. 10.000 de bucăți vor fi folosite în cadrul atelierelor, iar alți 5.000 pentru decor;
  • O vrăjitoare supradimensionată, de aproape trei metri înălțime;
  • O casă a fantomelor amenajată la mausoleu;
  • Un oraș pustiu și bântuit, reprodus într-o zonă a insulei;
  • 1.000 de baloturi de paie, ciori, flori, schelete, păianjeni

Info acces:

  • Copiii sub 12 au gratuitate pe toată perioada festivalului.
  • Intrarea este gratuită vineri toată ziua, iar sâmbătă și duminică de la 10:00 la 14:00.
  • În intervalul 14.00 - 23.00, este necesar să achiziționați bilet pentru a vă asigura accesul la acest eveniment. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Program West Side Hallo Fest 2024

  • Vineri: 12.00 - 23.00
  • Sâmbătă: 10.00 - 23.00
  • Duminică: 10.00 - 23.00

Program artistic (după ora 17:00)

Vineri:

  • Alexandra Crișan
  • Alexandra Căpitănescu
  • Trupa Zagan

Sâmbătă:

  • Smiley
  • Carla's Dreams

Duminică:

  • Vița de Vie
  • Robin & The Backstabbers
  • Bucovina
  • Scarlet Aura
  • Patron
Citește în continuare

Concerte & turnee

Cea de-a zecea ediție "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș" are loc pe 4 octombrie 2024

Evenimentul "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș" își propune să aducă în fiecare an în fața mai vechilor sau mai tinerelor generații în blue-jeans lecțiile de cultură, de poezie, de teatru, de literatură şi de muzică bună pe care Florian Pittiș le-a oferit.

Publicat

pe

Poster "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș" 2024
Poster "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș" 2024

Primăria Sectorului 3 pregătește pe 4 octombrie, la scena din Parcul Titan, "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș". Ajuns la cea de-a X-a ediție, evenimentul este organizat chiar de ziua de naștere a artistului. O particularitate a acestei ediții aniversare este participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice București & Band, cu Relu Bițulescu, Lyuben Gordievski, Ciprian Pop, Virgil Popescu, Sorin Voinea, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Soliștii invitați ai evenimentului sunt Zoia Alecu, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Marius Bațu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Maria Gheorghiu, Alina Manole Mircea Vintilă și Grupul Vocal Acapella. Alături de aceștia, pe scenă urcă și invitatul special al evenimentului, Mihai Neniță, magicianul viorii.

Povestea evenimentului "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș"

În anul 2013, Primăria Sectorului 3 organiza, de Florii, un eveniment care a devenit una dintre cele mai frumoase tradiții concertistice din România: "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș". Cu acea ocazie, pe scena din parcul Titan, se reunea pentru a susține un concert extraordinar, în memoria lui Florian Pittiș, supergrupul Pasărea Colibri. Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, membri fondatori ai formației alături de "Moțu" Pittiș, îi aduceau un omagiu, în semn de iubire și prețuire, celui care a fost o adevărată flacără a culturii românești.

Au urmat noi ediții, iar în timp evenimentul a devenit un reper cultural pentru Sectorul 3. An de an, emoția, muzica și poezia s-au împletit cu proiecțiile video, dând naștere unei stări de spirit unice. Cu fiecare ediție, artiști apropiați de Florian Pittiș sau cărora "Moțu" le-a marcat destinul artistic s-au întâlnit pe aceeași scenă, cu același scop: acela de a-i cinsti amintirea, dar și ca o formă de a continua munca de o viață a omului care a inspirat generații întregi să citească, să asculte muzică, să trăiască frumos.

Florian Pittiș, un simbol unic în cultura românească

Conceput ca o sărbătoare a spiritului, "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș" unește artiștii și publicul în prețuirea unui nume important în cultura noastră. "Moțu" Pittiș le-a arătat românilor ce înseamnă dorința de libertate și cunoaștere. A fost un vizionar care a inspirat generații întregi de tineri și continuă să o facă, dată fiind moștenirea atemporală pe care ne-a lăsat-o.

Cea de-a X-a ediție a evenimentului se va desfășura pe 4 octombrie, începând cu ora 18.00, la scena din parcul Titan, iar accesul publicului este liber.

Citește în continuare

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Trending