Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

George R.R. Martin profită de izolare pentru a termina următoarea carte Game of Thrones

Cum întreaga populație se află în autoizolare la domiciliu pentru a stopa răspândirea coronavirusului, scriitorul celebrei serii se folosește de această perioadă pentru a lucra la următorul volum.
Game of Thrones

Game of Thrones

Fiecare dintre noi încearcă diferite metode de a ne ține mintea ocupată în această etapă de izolare. Unii se concentrează pe domeniul profesional, lucrând de acasă, alții vizionează filmele sau citesc cărțile care erau de mult timp pe "to do list". Alții încearcă să fie cât se poate de productivi, finalizând proiecte uitate "în sertar". Din această ultimă categorie face parte și creatorul mult iubitei serii "A Song of Ice and Fire". George R.R. Martin își petrece timpul în casă, scriind la volumul "The Winds of Winter".

Pe blogul personal, scriitorul a transmis câteva cuvinte despre sesiunea creativă din timpul pandemiei de coronavirus:

"Pentru cei care sunt îngrijorați pentru mine, da, sunt conștient că fac parte din categoria vulnerabilă a populației, având în vedere vârsta și condiția fizică. Dar mă simt bine în prezent și luăm măsuri de precauție. Sunt într-un loc izolat, însoțit doar de un singur membru al echipei și nu am de gând să merg în oraș sau să mă văd cu cineva. Sincer să fiu, petrec mai mult timp în Westeros decât în lumea reală, scriind în fiecare zi. Lucrurile sunt destul de sumbre în Cele Șapte Regate, dar poate nu atât de sumbre pe cât ar putea deveni aici".

Volumul a avut de-a lungul timpului mai multe termene limită, niciunul dintre acestea fiind respectat. "The Winds of Winter" este cel de-al șaselea volum al seriei "A Song of Ice and Fire", baza serialul Game of Thrones.

Game of Thrones este un serial de televiziune, fantezie medievală, produs de HBO pe baza scrierilor lui George R. R. Martin. Premiera a avut loc pe 17 aprilie 2011 în Statele Unite și pe 18 aprilie în România. Inspirat din celebra serie de romane "A Song of Ice and Fire", serialul se învârte în jurul Tronului de Fier și al regatelor și familiilor, printre cele mai importante numărându-se Stark, Lannister, Targaryen, Baratheon, Tyrell, Tully, Martell, Greyjoy și Arryn.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duffy revine cu "Something Beautiful" și un mesaj de încurajare pentru cei din carantină - AUDIO

La trei săptămâni de la dezvăluirile șocante privind un abuz sexual la care a fost supusă în urmă cu câțiva...

Închide