Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Coronavirus: Pearl Jam își amână concertele din America de Nord: "Situația se va agrava"

Solistul Pearl Jam, Eddie Vadder, a anunțat că viitoarele concerte din America de Nord și Canada se amână din cauza epidemiei de coronavirus. Trupa ar fi trebuit să înceapă turneul ”Gigaton” pe 18 martie, în Toronto.
Pearl Jam - ”Gigaton” (copertă album)

Pearl Jam - ”Gigaton” (copertă album)

Pearl Jam se aliniază trupelor care au anunțat deja amânări și anulări de concerte din cauza răspândirii COVID-19. Trupa a anunțat în urmă cu câteva ore că viitoarele concerte din America de Nord și Canada vor fi reprogramate la o dată ulterioară, Eddie Vadder manifestându-și îngrijorarea cu privire la actuala situație.

Eddie Vadder: "Această criză globală de sănătate începe să ne afecteze viețile tuturor"

"În calitate de rezidenți ai orașului Seattle, am fost loviți puternic și am fost primii martori ai felului uimitor de rapid în care aceste situații dezastruoase pot escalada. Școlile copiilor noștri s-au închis împreună cu universitățile și clădirile de business. A fost brutal și situația se va agrava înainte să înceapă să se amelioreze.

Așadar, ni se spune că a face parte din adunări mari este pe lista lucrurilor de evitat, deoarece această criză globală de sănătate începe să ne afecteze viețile tuturor."

Eddie Vadder: "Păstrăm și vom păstra mereu siguranța și bunăstarea susținătorilor noștri drept prioritate"

În mesajul său, Eddie Vadder a indicat că această decizie de a amâna turneul a fost luată spre binele fanilor formației.

"Din păcate, evenimentele la care participă grupuri mari este o parte uriașă din ceea ce facem ca trupă, iar turneul la care muncim de luni de zile este acum în pericol ... Păstrăm și vom păstra mereu siguranța și bunăstarea susținătorilor noștri drept prioritate.

Așadar, cu profund regret, suntem nevoiți să facem cel mai nefericit dintre anunțuri. Prima parte a turneului nostru PJ / Gigaton va trebui amânată și va fi reprogramată la o dată ulterioară", a declarat Eddie Vadder.

În anunț nu este specificat ce se va întâmpla cu partea europeană a turneului. Aceasta este programată să debuteze pe 23 iunie în Frankfurt, Germania.

Albumul "Gigaton", ce va fi promovat în cadrul acestui turneu, s-a lăsat așteptat, fiind primul material al formației de la apariția discului "Lightning Bolt" (2013). LP-ul a fost produs de John Evans și va fi lansat oficial pe 27 martie.

Coronavirus în SUA

În Statele Unite, numărul confirmărilor de coronavirus a ajuns la 729 de cazuri. Doar astăzi au fost confirmate 25 de cazuri, numărul deceselor ajungând la 27.

Îm acest context, organizatorii Coachella sunt în discuții pentru amânarea festivalului. Informația a apărut în presă înainte de confirmarea oficială, pe baza unor surse a două mari publicații americane.

Citește mai multe despre Pearl Jam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Coachella se reprogramează din cauza coronavirusului, putând fi chiar anulat, susțin surse

Festivalul Coachella din California se va amâna în toamnă, susțin surse multiple ale publicațiilor Rolling Stone și The Hollywood Reporter....

Închide