Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Concertul Riverside din Club Quantic a fost amânat alături de festivalul SoundArt 2020

Continuă evoluţia epidemiei de coronavirus pe plan local, care duce la noi măsuri de prevenţie, dar şi la noi evenimente muzicale amânate. De această dată este vorba despre două evenimente programate la Club Quantic, în Bucureşti: concertul Riverside de pe 12 martie, dar şi festivalul SoundArt de pe 13-15 martie. Avem detalii mai jos.

Astăzi, pe 11 martie, organizatorii au transmis că în urma situaţiei actuale legate de Covid-19 nu se mai pot organiza cele două evenimente, SoundArt Festival şi concertul Riverside. Ele au fost amânate pentru o dată care va fi anunţată în curând, după ce va fi stabilită alături de clubul Quantic şi formaţiile în cauză. Decizia este bazată pe feedback-ul fanilor, dar şi coroborată cu decizia autorităţilor de a nu mai permite organizarea de evenimente ce implică peste 100 de persoane, din cauza epidemiei de Coronavirus.

Iată cum sună decizia oficială prezentată astăzi de către Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat:

S-a decis restricționarea evenimentelor culturale, artistice, sportive, și de divertisment în spații închise și cu peste 100 de persoane, până la 31 martie cu posibilitatea de prelungire.

Cavalleria Events, Quantic Club şi organizatorii îşi cer scuze pentru aceste reprogramări. Au recomandat şi ca publicul să păstreze biletele intacte, pentru că ele vor rămâne valabile pentru datele stabilite ulterior pentru concerte. Concertul Riverside ar fi fost un regal pentru fanii rockului progresiv de la noi, iar prezenţa trupei poloneze era aşteptată cu nerăbdare. Riverside a fost înființată în 2001, în Varșovia, și are șapte materiale discografice la activ. Cel mai recent album al trupei, "Wasteland" a fost lansat pe 28 septembrie 2018.

Asemănată deseori cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate trupe de progressive rock din Europa. Încă nu ştim cum rămâne cu concertul lor din Cluj Napoca de pe 13 martie.

La SoundArt ar fi trebuie să cânte artişti ca Green Carnation, Belzebong, Truckfighters, Allochiria, Arac, Roadkillsoda, The Dead Creed, Contraband X, Eyes to Argus sau Saver. Aceasta ar fi fost a patra ediţie SoundArt, eveniment axat pe trupe prog şi stoner rock.

Aflaţi şi care este situaţia concertelor de la Sala Palatului anulate recent.

Citește mai multe despre Riverside
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coronavirusul determină Vița de Vie să lanseze prin live streaming noul single "84 - 85 Muzica nu moare niciodată"

În urma interzicerii desfășurării evenimentelor cu participarea a peste 100 de persoane, Vița de Vie a anunțat că show-ul de...

Închide