Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concertele Pink Martini din Bucureşti au fost reprogramate în primăvara lui 2021

V-am informat pe parcursul acestei luni cu privire la amânarea sau anularea concertelor programate pentru martie 2020 (din cauza Coronavirusului), iar pe listă s-a aflat şi o serie de concerte Pink Martini. Cele două concerte ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni şi azi aflăm că au fost reprogramate din motive de siguranţă pentru anul viitor. Aflaţi în articol când au fost programate aceste evenimente.

Concert Pink Martini la Sala Palatului pe 1 decembrie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Concertele Pink Martini vor avea loc pe 11 aprilie 2021 în Fratelli Studios şi pe 12 aprilie 2021 la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolele din data de 30 martie şi 31 martie 2020 nu se vor mai desfăşura ca urmare a ordinului Guvernului din data de 8 martie 2020, cu privire la adunările de mai mult de 100 de persoane, în context de pandemie Covid-19. Promoterul Events a transmis următorul mesaj:

Siguranţa şi sănătatea sunt prioritare în această perioadă extrem de dificilă. Cu aceste gânduri în minte, împreuna cu membrii trupei Pink Martini am decis că este cel mai bine să amânam revederea cu publicul din România pentru primăvara anului viitor. Mulţumim pentru înţelegere!

În 2021 Pink Martini va reveni la Bucureşti alături de solista China Forbes, cooptată în orchestră în 1995 de către Thomas Laurderdale, fostul său coleg de la Harvard. Cei doi au compus unele dintre cele mai celebre piese ale trupei, inclusiv "Je ne veux pas travailler".

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă într-un repertoriu fără reproș toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

Biletele pentru concertele Pink Martini din 2021 sunt disponibile www.eventim.ro iar biletele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noile date.

Pink Martini a susţinut un concert pe 1 decembrie 2018 la Sala Palatului, aducând o orchestră de 12 artişti, care au cântat în nu mai puţin de 25 de limbi. Pe scena acelui eveniment au urcat şi Loredana şi Nicoleta Nucă. Grupul a mai ajuns în România şi în primăvara lui 2017, dar a avut şi o oprire la Cluj-Napoca în 2015, cu Zoli Toth Project în deschidere.

Citește mai multe despre Pink Martini
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Compozitorul hitului "I Love Rock 'N Roll" a murit din cauza COVID-19

Alan Merrill, compozitorul și interpretul versiunii originale a piesei "I Love Rock 'N Roll", a murit din cauza unor complicații...

Închide