Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un concert sold-out din România a fost amânat în urma măsurilor anti-coronavirus

Concertul Boney M, ce urma să se desfășoare la Sala Palatului pe 8 martie 2020 a fost reprogramat, în urma măsurii de prevenire COVID-19. Detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Concert Boney M la Sala Palatului pe 28 octombrie 2018
Concert Boney M la Sala Palatului pe 28 octombrie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu noul coronavirus, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

"Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată."

Organizatorii reprogramează zeci de concerte

Măsura a condus la amânarea a zeci de concerte ce urmau să se desfășoare în luna martie pe teritoriul țării. În aceste momente, organizatorii caută noi date disponibile, urmărind să fie la câteva luni distanță, sălile să fie libere spre închiriere, iar artiștii - disponibili.

11 dintre cele mai importante evenimente erau programate la Sala Palatului din București, iar primul urma să fie susținut de Boney M feat. Liz Mitchell

Concertul Boney M fusese declarat SOLD-OUT de organizatori încă de pe 24 februarie 2020. În urmă măsurii comunicate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, organizatorul Kompas Events a fost obligat prin decret să amâne show-ul Boney M pentru 20 septembrie 2020.

"Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme", ne-au transmis organizatorii.

Biletele achiziționate vor rămâne valabile pentru noua dată - 20 SEPTEMBRIE 2020, când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show.

Urmărește mesajele video transmise de Liz Mitchell - solista Boney M - și Precious Wilson

Devenită cunoscută la finele anilor ’70, în plină eră disco, trupa Boney M urma să celebreze 45 de ani de activitate. Precious Wilson, vocea originală Eruption, urma să se alăture celor de la Boney M pentru această sărbătoare muzicală.

RECOMANDARE: Vezi galeria foto de la concertul Boney M din 2018

Boney M este singura formație care apare de două ori în topul 11 al celor mai vândute single-uri din istoria Angliei. Muzicienii au vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, reușind să lanseze o serie de single-uri care au devenit hituri internaționale.

Celelalte concerte de la Sala Palatului care vor fi reprogramate sunt: Gala Stelelor Baletului Rus, musicalul Mamma Mia, Mozart Group, Tudor Gheorghe, Fuego, Lăutarii Bucureștiului, baletul Todes, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Pink Martini și Damian Drăghici & Brothers.

În România sunt înregistrate 14 cazuri de infecție cu noul coronavirus, cifra depășind 106.000 de cazuri la nivel mondial. În prezent s-au comunicat peste 3600 de decese cauzate de COVID-19 în întrega lume, aproximativ 3100 survenind în China. Cele mai afectate state europene sunt în acest moment: Italia (5883), Franța (949), Germania (847), Spania (525) și Elveția (268).

BTS a fost primul grup muzical care a anulat concerte din cauza epidemiei de coronavirusGreen Day și-a amânat turneul din Asia, iar Festivalul Tomorrowland Winter din Franța a fost anulat din cauza coronavirusului.

Trending