Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Childish Gambino a relansat cel mai recent album

Childish Gambino, pe numele său real Donald Glover, a urcat din nou pe platformele de streaming cel mai recent material discografic. Află povestea lansării acestui album.
Childish Gambino in videoclipul piesei

Childish Gambino in videoclipul piesei "This Is America

Pe 15 martie 2020, Donald Glover a lansat un nou album intitulat "Donald Glover Presents". Materialul a fost urcat pe platformele de streaming, însă după aproximativ 10 are, materialul a dispărut misterios de pe internet.

La o săptămână de la acel eveniment, albumul este din nou disponibil pe principalele platforme de streaming, cu un nou titlu, însă: "3.15.2020". Noua denumire este un omagiu adus zilei în care materialul discografic a apărut pentru puțin timp în online.

Cu toate că piesele muzicale nu s-au schimbat de la un album la celălalt, există totuși câteva diferențe notabile. Spre deosebire de "Donald Glover Presents", "3.15.2020" este atribuit alter ego-ului muzical al lui Glover, Childish Gambino, și nu lui Glover însuși. Albumul original avea titluri de melodii precum "Don’t Worry About Tomorrow (The Violence)", în timp ce majoritatea melodiilor de pe noul album au numere ca titluri, precum "19.10" și "42.26". De asemenea, în timp ce coperta albumului "Donald Glover Presents" înfățișa o mulțime de oameni care se aflau afară, noul artwork al albumului este pur și simplu o pagină albă goală.

"3.15.2020" este cel de-al patrulea material al artistului. Lansat prin casa de discuri Wolf+Rothstein în parteneriat cu RCA Records, albumul conține 12 piese și colaborări cu Ariana Grande, 21 Savage, Khadja Bonet și cu Legend, fiul lui Glover.

Tracklist "3.15.2020":

 • 0.00
 • Algorhythm
 • Time
 • 12.38
 • 19.10
 • 24.19
 • 32.22
 • 35.31
 • 39.28
 • 42.26
 • 47.48
 • 53.49

Donald Glover este un artist multi talentat: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

Citește mai multe despre Childish Gambino
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clăparul trupei Bon Jovi a fost testat pozitiv la noul coronavirus

David Bryan a dezvăluit că a fost recent diagnosticat cu noul coronavirus. Clăparul formației Bon Jovi se afla în carantină...

Închide