Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

CEO-ul Universal Music a fost diagnosticat cu coronavirus

Lucian Grainge, CEO-ul Universal Music, a fost recent diagnosticat cu coronavirus. Încadrat într-o categorie de vârstă cu grad ridicat de risc, acesta a fost internat la UCLA Medical Center din Los Angeles.
Universal Music Group

Universal Music Group

Lucian Grainge împlinise pe 29 februarie vârsta de 60 de ani. Potrivit Variety, La Quinta’s Madison Club, locația în care s-a desfășurat petrecerea de ziua sa, a fost închisă după confirmarea diagnosticului acestuia. La evenimentul respectiv au participat multe persoane importante din sfera de business, inclusiv CEO-ul Apple, Tim Cook.

Birourile UMG din Santa Monica au fost închise

Sediul Universal Music Group (UMG) din Sanata Monica fusese închis de vineri (13 martie), după ce un angajat anonim, suspectat acum a fi Graine, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

"Anterior, ne-am angajat ca în cazul în care vom avea un caz confirmat de coronavirus în unul dintre birourile noastre, vom închide imediat acea locație. Tocmai am fost informați că avem un caz confirmat cu aceast virus. Este vorba despre un angajat al birourilor din Colorado Avenue 2220", informează publicația Variety în urma obținerii unui mesaj intern.

Decizia de a închide birourile din Santa Monica a fost luată, așadar, imediat.

"În consecință și pentru a fi extrem de precauți, închidem imediat toate birourile noastre din Santa Monica și tot personalul din Santa Monica trebuie să lucreze de acasă până la o notificare ulterioară", a apare în mesajul distribuit intern.

Potrivit sursei Variety, conducerea plănuise deja să închidă birourile începând cu săptămâna aceasta.

Compania Universal Music Group a fost evaluată recent la suma de 33.6 miliarde de dolari. Din portofoliul UMG fac parte artiști și trupe ca U2, Maroon 5, The Weeknd, Nirvana, Frank Sinatra, Elton John, The Beatles, Queen, ABBA, Metallica, Eminem, Lady Gaga, Rolling Stones, Madonna, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Sam Smith, Kate Perry, Lana Del Rey, J Balvin, Selena Gomez, Nicki Minaj și Imagine Dragons.

Lucian Grainge nu este prima persoană de notorietate care este diagnosticată cu acest virus. Săptămâna trecută, Tom Hanks și soția erau și ei testați pozitiv, anunțând la momentul respectiv că vor intra în izolare.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande vorbește despre coronavirus și nevoia de altruism: "Trebuie să vă pese mai mult de cei din jur"

Ariana Grande își îndeamnă fanii să ia în serios gravitatea pandemiei de coronavirus și implicit măsurile de protecție recomandate de...

Închide