Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

CEO-ul Universal Music a fost diagnosticat cu coronavirus

Lucian Grainge, CEO-ul Universal Music, a fost recent diagnosticat cu coronavirus. Încadrat într-o categorie de vârstă cu grad ridicat de risc, acesta a fost internat la UCLA Medical Center din Los Angeles.

Publicat

pe

Universal Music Group
Universal Music Group

Lucian Grainge împlinise pe 29 februarie vârsta de 60 de ani. Potrivit Variety, La Quinta’s Madison Club, locația în care s-a desfășurat petrecerea de ziua sa, a fost închisă după confirmarea diagnosticului acestuia. La evenimentul respectiv au participat multe persoane importante din sfera de business, inclusiv CEO-ul Apple, Tim Cook.

Birourile UMG din Santa Monica au fost închise

Sediul Universal Music Group (UMG) din Sanata Monica fusese închis de vineri (13 martie), după ce un angajat anonim, suspectat acum a fi Graine, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

"Anterior, ne-am angajat ca în cazul în care vom avea un caz confirmat de coronavirus în unul dintre birourile noastre, vom închide imediat acea locație. Tocmai am fost informați că avem un caz confirmat cu aceast virus. Este vorba despre un angajat al birourilor din Colorado Avenue 2220", informează publicația Variety în urma obținerii unui mesaj intern.

Decizia de a închide birourile din Santa Monica a fost luată, așadar, imediat.

"În consecință și pentru a fi extrem de precauți, închidem imediat toate birourile noastre din Santa Monica și tot personalul din Santa Monica trebuie să lucreze de acasă până la o notificare ulterioară", a apare în mesajul distribuit intern.

Potrivit sursei Variety, conducerea plănuise deja să închidă birourile începând cu săptămâna aceasta.

Compania Universal Music Group a fost evaluată recent la suma de 33.6 miliarde de dolari. Din portofoliul UMG fac parte artiști și trupe ca U2, Maroon 5, The Weeknd, Nirvana, Frank Sinatra, Elton John, The Beatles, Queen, ABBA, Metallica, Eminem, Lady Gaga, Rolling Stones, Madonna, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Sam Smith, Kate Perry, Lana Del Rey, J Balvin, Selena Gomez, Nicki Minaj și Imagine Dragons.

Lucian Grainge nu este prima persoană de notorietate care este diagnosticată cu acest virus. Săptămâna trecută, Tom Hanks și soția erau și ei testați pozitiv, anunțând la momentul respectiv că vor intra în izolare.

Trending