Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ce lansări de albume s-au amânat din cauza coronavirusului

O serie de muzicieni și-au reprogramat lansările celor mai recente albume din cauza pandemiei de coronavirus. Află despre cine este vorba.

Publicat

pe

Dua Lipa - "Don't Start Now" Live | MTV EMA 2019 (Screenshot)
Dua Lipa - "Don't Start Now" Live | MTV EMA 2019 (Screenshot)

Coronavirusul a dat peste cap întreaga lume, inclusiv industria muzicală. Au avut loc reprogramări de evenimente, anulări de concerte și îmbolnăviri ale unor muzicieni cu noul virus. Pe listă se pot adăuga și amânările datelor de lansare a materialelor discografice ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada în care vestea despre COVID-19 a explodat.

Până acum, o serie de muzicieni au fost nevoiți să reprogrameze lansările albumelor din cauza pandemiei. De la HAIM la Willie Nelson, iată ce artiști au recurs la reprogramări:

HAIM

Trio-ul format din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) a anunțat pe 23 martie că lansarea albumul "Woman in Music Pt.III" va fi reprogramată pentru vara acestui an. Discul ar fi trebuit să fie lansat pe 24 aprilie.

"Bună, tuturor! Sperăm că sunteți bine și că stați în casă. Noi suntem în cea de-a unsprezecea zi de carantină, lucru care ne-a făcut să luăm în considerare niște lucruri. Am tot discutat în fiecare zi despre viitorul album și despre cum vrem să vi-l prezentăm. Din cauza a tot ce se întâmplă cu COVID-19, cu schimbările legate de călătorie și carantină de peste tot în lume, am hotărât că cea mai bună soluție este să amânăm lansarea <<Woman in Music Pt.III>> pentru vara acestui an. Nu a fost o decizie ușoară pentru noi. Aveam atâtea lucruri faine pregătite - călătorii în Europa și Australia, precum și un turneu unde am fi putut cânta și dansa împreună, dar sănătatea și siguranța fanilor și echipei sunt principala grijă. După ce ne-am gândit serios, credem că aceasta este cea mai bună soluție în contextul actual. Abia așteptăm să reprogramăm tot ce aveam în plan și abia așteptăm să vă vedem când totul va fi 100% sigur. Între timp, o să mai lansăm piese noi. Vă rugăm să aveți grijă, vă iubim mult!" - HAIM

Willie Nelson

"First Rose Of Spring", cel de-al 70-lea album de studio al muzicianului Willie Nelson ar fi trebuit să aibă lansarea pe 24 aprilie, dar a fost reprogramată pentru 3 iulie.

Dua Lipa

Cântăreața a anunțat pe 23 martie că albumul "Future Nostalgia" va fi lansat mai devreme din cauza situației dificile cauzată de coronavirus. Artista urma să lanseze albumul pe 3 aprilie, dar a spus că îl va lansa pe 27 martie.

"Sper că vă va aduce o oarecare fericire și sper să vă facă să zâmbiți, să dansați și sper să vă fac mandri", a spus Dua Lipa.

Kehlani

Cântăreața a anunțat că va reprograma lansarea noului album și a adăugat că nu se poate gândi la muzică în aceste momente dificile.

"Ca să fiu clară, am avut o dată pentru lansare. Nu am putut să ducem la capăt niciun plan sau să mergem mai departe cu albumul din cauza pandemiei. Nu mă pot gândi la muzică în acest moment. Sunt concentrată doar cum să fiu un cetățean bun pentru societate. Aveți grijă, vă iubesc!" - Kehlani

https://twitter.com/Kehlani/status/1239300893624782849

DMA's

Trupa australiană de rock a amânat lansarea albumului "The Glow" de pe 24 aprilie pentru 10 iulie.

"Din cauza a tot ce se întâmplă acum în lume, suntem nevoiți să reprogramăm lansarea. Toate precomenzile vor fi onorate și livrate pentru noua dată, și în ciuda acestei amânări, vom lansa muzică nouă pentru voi în curând! Ne gândim la voi și sperăm că sunteți bine." - DMA's

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Elton John a stabilit un nou record în topurile muzicale

Elton John a stabilit un nou record în topurile din Marea Britanie cu cel mai recent single al său, "Cold Heart (PNAU Remix)". Detalii și melodie disponibile în articol.

Publicat

pe

Coperta album Elton John Lockdown Sessions
Coperta album Elton John Lockdown Sessions │ FOTO: Elton John

"Cold Heart" a intrat în top 10 al single-urilor din Marea Britanie luna trecută, iar la momentul redactării acestui articol, melodia se află pe locul doi. Cu această nouă reușită, Elton John este singurul artist din istoria Official UK Chart ale cărui piese au ajuns în top 10 în șase decenii diferite.

Asta înseamnă că John i-a depășit acum pe Elvis Presley, Cher, Cliff Richard, Michael Jackson și David Bowie, care au avut piese în top 10, dar în cinci decenii diferite.

"Cold Heart" este o piesă în colaborare cu Dua Lipa, la care au lucrat și producătorii australieni din trupa electro PNAU. Melodia este extrasă de pe albumul "The Lockdown Sessions" al lui Elton John. Materialul înglobează 16 piese, toate colaborări cu diverși muzicieni, de la Charlie Puth, Years & Years și Miley Cyrus, până la Stevie Wonder, Stevie Nicks sau Glen Campbell.

"The Lockdown Sessions" a fost înregistrat în pandemie, după ce Elton John s-a văzut nevoit să amâne concertele live. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie.

Piesele TOP 10 ale lui Elton John din fiecare deceniu:

1970:

Your Song (4), Rocket Man (2), Crocodile Rock (5), Daniel (4), Saturday Night’s Alright For Fighting (7), Goodbye Yellow Brick Road (6), Lucy In The Sky With Diamonds (10), Pinball Wizard (7), Don’t Go Breaking My Heart (1), Song For A Guy (4)

1980:

Blue Eyes (8), I Guess That’s Why They Call It The Blues (5), I’m Still Standing (4), Sad Songs (Say So Much) (7), Passengers (5), Nikita (3), Candle In The Wind (Live) (5)

1990:

Sacrifice/Healing Hands (1), Don’t Let The Sun Go Down On Me (1), The One (10), True Love (2), Don’t Go Breaking My Heart ft. RuPaul (7), Live Like Horses ft. Luciano Pavarotti (9), Candle In The Wind 97/Something About The Way You Look Tonight (1), Written In The Stars ft. Leanne Rimes (10)

2000:

I Want Love (9), Sorry Seems To Be The Hardest Word ft. Blue (1), Are You Ready For Love (1) Ghetto Gospel ft. 2Pac (1), Electricity (4), Tiny Dancer (Hold Me Closer) ft. Ironik, Chipmunk (3)

2010:

Step Into Christmas (8)

2020:

Cold Heat (Pnau Remix) ft. Dua Lipa (2)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending