Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Care este situația concertelor de la Sala Palatului după restricția anti-coronavirus

Restricția privind activitățile ce implică participarea a peste 1000 de persoane a afectat programul concertelor din luna martie de la Sala Palatului. Află detalii despre concertele reprogramate.

Publicat

pe

Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie
Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Eforturile pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în România au implicat restricții ce afectează viața publică și implicit activitățile culturale, de divertisment și sportive. Astfel, începând din 8 martie și până pe 31 martie toate activitățile ce implică participarea a mai mult de 1000 de persoane sunt interzise, potrivit unei măsuri preventive anunțate în dimineața de duminică de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Restricția vizează atât evenimentele publice, cât și cele private, organizate fie în spații închise, fie în aer liber.

Sala Palatului din București este unul dintre cele mai cunoscute locuri în ceea ce privește organizarea evenimentelor culturale și muzicale. În fiecare an au loc aici concerte sold-out cu trupe și artiști pe care publicul din România abia așteaptă să îi asculte.

La Sala Palatului, unde de regulă participă între 2500 și 4000 de spectatori sunt programate 11 concerte în luna martie. Ce se va întâmpla cu acestea?

Concertele de la Sala Palatului au fost amânate. Boney M, Gala Stelelor Baletului Rus, musicalul Mamma Mia, Mozart Group, Tudor Gheorghe, Fuego, Lăutarii Bucureștiului, Todes Ballet, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Pink Martini și Damian Drăghici & Brothers sunt spectacolele și artiștii ce au show-uri programate în martie pe scena Sălii Palatului din București.

Evenimente amânate pentru o nouă dată:

Boney M feat. Liz Mitchell

Evenimentul declarat sold-out avea loc chiar în seara de 8 martie. Acesta a fost amânat pentru data de 20 septembrie 2020. Bilete achiziționate vor fi valabile pentru noua dată.

Cristi Minculescu, Valter & Boro

Programat inițial pentru 28 martie, concertul Cristi Minculescu, Valter și Boro a fost amânat cu o lună, pentru 28 aprilie 2020. Biletele achiziționate rămân valabile.

Damian Drăghici & Brothers

Concertul ce trebuia să aibă loc inițial pe 31 martie a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020. Biletele își păstrează valabilitatea, nefiind cazul pentru alte modificări.

Fuego - Simfonic

Concertul Fuego - Simfonic ce trebuia să aibă loc pe 22 martie la Sala Palatului a fost amânat pentru 7 iunie. Bilete deja achiziționate rămân valabile.

Pentru celelalte șapte evenimente nu a fost momentan comunicată o nouă dată. Organizatorii vor anunța în cel mai scurt timp când anume vor fi reprogramate spectacolele.

 • Gala Stelelor Baletului Rus - evenimentul a fost amânat, organizatorii urmând să anunțe noua dată a spectacolului.
 • Mamma Mia, musicalul ce a fost sold-out la fiecare ediție va reveni cu o reprogramare.
 • Mozart Group - show-ul cvartetului rămâne amânat până la o dată anunțată de organizatori.
 • Concertul maestrului Tudor Gheorghe a fost reprogramat pentru luna iunie, ziua exactă a evenimentului urmând a fi anunțată de organizatori.
 • Reprogramarea concertului Lăutarii Bucureștiului - Sărbătoare la Zi Mare va fi în curând anunțată de organizatorii evenimentului.
 • Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, și-a amânat vizita în România pentru o dată momentan necunoscută.
 • Revenirea în țara noastră a trupei Pink Martini, cu două concerte (Sala Palatului și Fratelli) va fi reprogramată.

Măsura s-ar putea extinde și după 31 martie

Măsura care a intrat în vigoare de duminică, 8 martie, ar putea fi prelungită și după 31 martie, în funcție de evoluția epidemiei COVID-19 la nivel național și european.

Anumite platforme de bilete au de mult timp în vigoare opțiunea cumpărării de bilete cu o asigurare în cazul în care participantul își va anunța neparticiparea cu un număr de zile (ex: 10 zile) înaintea datei evenimentului. Această opțiune implică un cost suplimentar de aproximativ 5%.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro, Jurjak, Balkan Taksim cântă la Târgul de Crăciun București

Legende ale rockului românesc, spectacole de folclor, ritmuri balcanice, concerte acapella şi coruri de copii în weekendul 16-18 decembrie, la Târgul de Crăciun Bucureşti. Te invităm să afli programul.

Publicat

pe

Cristi Minculescu alături de IRIS în concertul ROCKOLINDE de pe 22 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro, Jurjak, Balkan Taksim, Ilie Caraş şi Maestrul Hiram Orchestra sunt doar câţiva dintre artiştii penultimului weekend de concerte live la Târgul de Crăciun Bucureşti.

Între 16 şi 18 decembrie, Piaţa Constituţiei este transformată în fiecare seară într-un adevărat caleidoscop muzical prin spectacole folclorice, muzică de salon, muzică balcanică la instrumente arhaice, colinde de inspiraţie sacrală şi concerte rock în interpretarea unor nume consacrate ale rockului, trupe nominalizate la Premiile Music Moves Europe 2022 şi Gopo, orchestre, grupuri vocale, ansambluri şi coruri de copii.

În seara zilei de vineri, 16 decembrie, participanții au ocazia de a asculta live la Târgul de Crăciun Bucureşti singura orchestră de salon profesionistă din România ce reînvie atmosfera sălilor de bal de la sfârşitul secolului 19. Un proiect unic în România, Maestrul Hiram Orchestra are un repertoriu extrem de vast, de la baroc până la muzica românească şi aduce în Piaţa Constituţiei magia muzicii de salon tradiţională sărbătorilor de iarnă.

Sâmbătă seara stă sub semnul colindelor româneşti şi cântecelor tradiţionale de Crăciun interpretate de artişti de muzică populară, ansambluri folclorice şi grupuri vocale. De pe plaiurile Bucovinei la Târgul de Crăciun Bucureşti, Ilie Caraş aduce pe 17 decembrie, în Piaţa Constituţiei, cele mai frumoase colinde din tărâmul fagilor. Programul artistic se încheie cu o petrecere de Crăciun în stil oltenesc pe ritmurile concertului Florin Grigore & Taraful Nicu Spătaru.

Duminică, 18 decembrie, unul dintre cele mai originale proiecte muzicale româneşti, trupa Balkan Taksim aduce pe scena din Piaţa Constituţiei bucăţi de folclor din Balcani şi din Carpaţii româneşti, reinterpretate pe ritmuri electronice şi sunete rock la instrumente arhaice, precum cobza românească, saz-ul turcesc, gusla sârbească, cimpoiul, darbuka şi bendir.

Muzica live continuă duminică seara în Piaţa Constituţiei cu un concert al unuia dintre cei mai apreciaţi artişti de alternativ din România, Jurjak. La zece zile de la lansarea ultimului său album, muzicianul nominalizat la Premiile Gopo cântă melodiile care l-au consacrat şi titluri noi în care îmbină blues, electro, rock și folk sub o amprentă stilistică proprie.

Tot duminică, bucureştenii se vor bucura de prezenţa unui alt nume mare al muzicii româneşti, legendara trupă IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro. Regele nedetronat al rockului românesc de mai bine de 40 de ani, Cristi Minculescu electrizează atmosfera din Piaţa Constituţiei cu vocea sa inconfundabilă, alături de Valter Popa la chitară şi Boro la bass şi Mihai Dumitrescu la tobe.

Programul concertelor din weekendul 16-18 decembrie la Târgul de Crăciun Bucureşti este completat de recitaluri ale unor coruri care fac parte din Programul Naţional Cantus Mundi, dar şi grupuri vocale sau ansambluri folclorice.

Program 16-18 decembrie Târgul de Crăciun Bucureşti 2022

 Vineri, 16 decembrie 2022

 • 19:30-19:50 –  Allegra
 • 19:55-20:25 –  Grupul Vocal „Arheo”
 • 20:30-21:00 –  George Miron & Grupul Vocal Acapella
 • 21:10-22:00 –  Maestrul Hiram Orchestra

Sâmbătă, 17 decembrie 2022

 • 19:30-19:50 –  Corul Şcolii Gimnaziale Nr. 280
 • 19:55-20.25 –  Meloritm
 • 20:30-21:00 –  Ansamblul Folcloric „Doiniţa”
 • 21:05-21:35 –  Recital Ilie Caraş
 • 21:45-22:30 –  Florin Grigore & Taraful Nicu Spătaru

Duminică, 18 decembrie 2022

 • 19:30-19:50 –  Voces Moldaviae
 • 20:05-20:30 –  Balkan Taksim
 • 20:40-21:10 –  Jurjak
 • 21:20-22:00 –  IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro

Restricții rutiere

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, se va restricţiona traficul auto pe bulevardul Unirii, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu bulevardul I.C. Brătianu şi cu Piaţa Constituţiei, pe ambele sensuri de circulaţie, cu permiterea traversului dinspre splaiul Independenţei spre bulevardul Regina Maria, precum şi pe cele două bretele adiacente Pieţei Constituţiei, aferente Ministerului Public şi Ministerului de Finanţe, după cum urmează:

 • În data de 16 decembrie 2022, în intervalul orar 18:00-23:00;
 • În perioada 17-18 decembrie, în intervalul orar 15:00-23:00.
Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending