Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Care este situația concertelor de la Sala Palatului după restricția anti-coronavirus

Restricția privind activitățile ce implică participarea a peste 1000 de persoane a afectat programul concertelor din luna martie de la Sala Palatului. Află detalii despre concertele reprogramate.
Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie

Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Eforturile pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în România au implicat restricții ce afectează viața publică și implicit activitățile culturale, de divertisment și sportive. Astfel, începând din 8 martie și până pe 31 martie toate activitățile ce implică participarea a mai mult de 1000 de persoane sunt interzise, potrivit unei măsuri preventive anunțate în dimineața de duminică de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Restricția vizează atât evenimentele publice, cât și cele private, organizate fie în spații închise, fie în aer liber.

Sala Palatului din București este unul dintre cele mai cunoscute locuri în ceea ce privește organizarea evenimentelor culturale și muzicale. În fiecare an au loc aici concerte sold-out cu trupe și artiști pe care publicul din România abia așteaptă să îi asculte.

La Sala Palatului, unde de regulă participă între 2500 și 4000 de spectatori sunt programate 11 concerte în luna martie. Ce se va întâmpla cu acestea?

Concertele de la Sala Palatului au fost amânate. Boney M, Gala Stelelor Baletului Rus, musicalul Mamma Mia, Mozart Group, Tudor Gheorghe, Fuego, Lăutarii Bucureștiului, Todes Ballet, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Pink Martini și Damian Drăghici & Brothers sunt spectacolele și artiștii ce au show-uri programate în martie pe scena Sălii Palatului din București.

Evenimente amânate pentru o nouă dată:

Boney M feat. Liz Mitchell

Evenimentul declarat sold-out avea loc chiar în seara de 8 martie. Acesta a fost amânat pentru data de 20 septembrie 2020. Bilete achiziționate vor fi valabile pentru noua dată.

Cristi Minculescu, Valter & Boro

Programat inițial pentru 28 martie, concertul Cristi Minculescu, Valter și Boro a fost amânat cu o lună, pentru 28 aprilie 2020. Biletele achiziționate rămân valabile.

Damian Drăghici & Brothers

Concertul ce trebuia să aibă loc inițial pe 31 martie a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020. Biletele își păstrează valabilitatea, nefiind cazul pentru alte modificări.

Fuego - Simfonic

Concertul Fuego - Simfonic ce trebuia să aibă loc pe 22 martie la Sala Palatului a fost amânat pentru 7 iunie. Bilete deja achiziționate rămân valabile.

Pentru celelalte șapte evenimente nu a fost momentan comunicată o nouă dată. Organizatorii vor anunța în cel mai scurt timp când anume vor fi reprogramate spectacolele.

  • Gala Stelelor Baletului Rus - evenimentul a fost amânat, organizatorii urmând să anunțe noua dată a spectacolului.
  • Mamma Mia, musicalul ce a fost sold-out la fiecare ediție va reveni cu o reprogramare.
  • Mozart Group - show-ul cvartetului rămâne amânat până la o dată anunțată de organizatori.
  • Concertul maestrului Tudor Gheorghe a fost reprogramat pentru luna iunie, ziua exactă a evenimentului urmând a fi anunțată de organizatori.
  • Reprogramarea concertului Lăutarii Bucureștiului - Sărbătoare la Zi Mare va fi în curând anunțată de organizatorii evenimentului.
  • Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, și-a amânat vizita în România pentru o dată momentan necunoscută.
  • Revenirea în țara noastră a trupei Pink Martini, cu două concerte (Sala Palatului și Fratelli) va fi reprogramată.

Măsura s-ar putea extinde și după 31 martie

Măsura care a intrat în vigoare de duminică, 8 martie, ar putea fi prelungită și după 31 martie, în funcție de evoluția epidemiei COVID-19 la nivel național și european.

Anumite platforme de bilete au de mult timp în vigoare opțiunea cumpărării de bilete cu o asigurare în cazul în care participantul își va anunța neparticiparea cu un număr de zile (ex: 10 zile) înaintea datei evenimentului. Această opțiune implică un cost suplimentar de aproximativ 5%.

Citește mai multe despre Boney MCristi MinculescuDamian DrăghiciPink MartiniTudor Gheorghe
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coronavirus: Miley Cyrus provoacă anularea concertului umanitar din Australia

Seria concertelor anulate din cauza răspândirii alarmante a coronavirusului continuă. Miley Cyrus a anunțat că nu va mai participa la...

Închide