Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Care este situația concertelor de la Sala Palatului după restricția anti-coronavirus

Restricția privind activitățile ce implică participarea a peste 1000 de persoane a afectat programul concertelor din luna martie de la Sala Palatului. Află detalii despre concertele reprogramate.

Publicat

pe

Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie
Concert aniversar Taxi 20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Eforturile pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în România au implicat restricții ce afectează viața publică și implicit activitățile culturale, de divertisment și sportive. Astfel, începând din 8 martie și până pe 31 martie toate activitățile ce implică participarea a mai mult de 1000 de persoane sunt interzise, potrivit unei măsuri preventive anunțate în dimineața de duminică de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Restricția vizează atât evenimentele publice, cât și cele private, organizate fie în spații închise, fie în aer liber.

Sala Palatului din București este unul dintre cele mai cunoscute locuri în ceea ce privește organizarea evenimentelor culturale și muzicale. În fiecare an au loc aici concerte sold-out cu trupe și artiști pe care publicul din România abia așteaptă să îi asculte.

La Sala Palatului, unde de regulă participă între 2500 și 4000 de spectatori sunt programate 11 concerte în luna martie. Ce se va întâmpla cu acestea?

Concertele de la Sala Palatului au fost amânate. Boney M, Gala Stelelor Baletului Rus, musicalul Mamma Mia, Mozart Group, Tudor Gheorghe, Fuego, Lăutarii Bucureștiului, Todes Ballet, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Pink Martini și Damian Drăghici & Brothers sunt spectacolele și artiștii ce au show-uri programate în martie pe scena Sălii Palatului din București.

Evenimente amânate pentru o nouă dată:

Boney M feat. Liz Mitchell

Evenimentul declarat sold-out avea loc chiar în seara de 8 martie. Acesta a fost amânat pentru data de 20 septembrie 2020. Bilete achiziționate vor fi valabile pentru noua dată.

Cristi Minculescu, Valter & Boro

Programat inițial pentru 28 martie, concertul Cristi Minculescu, Valter și Boro a fost amânat cu o lună, pentru 28 aprilie 2020. Biletele achiziționate rămân valabile.

Damian Drăghici & Brothers

Concertul ce trebuia să aibă loc inițial pe 31 martie a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020. Biletele își păstrează valabilitatea, nefiind cazul pentru alte modificări.

Fuego - Simfonic

Concertul Fuego - Simfonic ce trebuia să aibă loc pe 22 martie la Sala Palatului a fost amânat pentru 7 iunie. Bilete deja achiziționate rămân valabile.

Pentru celelalte șapte evenimente nu a fost momentan comunicată o nouă dată. Organizatorii vor anunța în cel mai scurt timp când anume vor fi reprogramate spectacolele.

  • Gala Stelelor Baletului Rus - evenimentul a fost amânat, organizatorii urmând să anunțe noua dată a spectacolului.
  • Mamma Mia, musicalul ce a fost sold-out la fiecare ediție va reveni cu o reprogramare.
  • Mozart Group - show-ul cvartetului rămâne amânat până la o dată anunțată de organizatori.
  • Concertul maestrului Tudor Gheorghe a fost reprogramat pentru luna iunie, ziua exactă a evenimentului urmând a fi anunțată de organizatori.
  • Reprogramarea concertului Lăutarii Bucureștiului - Sărbătoare la Zi Mare va fi în curând anunțată de organizatorii evenimentului.
  • Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, și-a amânat vizita în România pentru o dată momentan necunoscută.
  • Revenirea în țara noastră a trupei Pink Martini, cu două concerte (Sala Palatului și Fratelli) va fi reprogramată.

Măsura s-ar putea extinde și după 31 martie

Măsura care a intrat în vigoare de duminică, 8 martie, ar putea fi prelungită și după 31 martie, în funcție de evoluția epidemiei COVID-19 la nivel național și european.

Anumite platforme de bilete au de mult timp în vigoare opțiunea cumpărării de bilete cu o asigurare în cazul în care participantul își va anunța neparticiparea cu un număr de zile (ex: 10 zile) înaintea datei evenimentului. Această opțiune implică un cost suplimentar de aproximativ 5%.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" aduce în august bucurie și dans la Grădina de Vară Herăstrău

Pe 30 august, la Grădina de Vară Herăstrău, Damian Drăghici se reinventează încă o dată, revenind pe scenă cu un proiect fabulos. Concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" pregătit de muzician pentru publicul bucureștean are în spate un concept inedit, construit în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc "Tusea și junghiul".

Publicat

pe

Damian Drăghici & Brothers la Arenele Romane
Damian Drăghici & Brothers la Arenele Romane │ FOTO: Captură YouTube

Damian Drăghici, artistul are reușește să surprindă publicul la fiecare apariție,  abordează stiluri muzicale neașteptate, împinge limitele şi răspunde provocărilor pentru a da viață unor colaborări muzicale inedite și pline de energie, face un nou pas și revine pe scenă cu un proiect fabulos în componența arhicunoscută de public - DAMIAN & BROTHERS.

"Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" este titlul concertului pregătit să cucerească publicul, pe 30 august, la Grădina de Vară Herăstrău, începând cu ora 20:00. Conceptul acestuia a fost construit în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale.

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" va fi o reală surpriză pentru public o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție. Cele mai multe obiceiuri de nuntă la români au fost moștenite din generație în generație, astfel că unele dintre ele sunt foarte vechi. Pe vremuri cele mai frumoase nunți ale românilor se făceau cu siguranță la sate. Acolo, chiar și în vremurile noastre, tradițiile și obiceiurile se întrec în importanță, iar ulițele satelor răsună a veselie și voie bună.

Atmosfera de nuntă, creată prin joc, cântec și chiuituri va fi reeditată în maniera inconfundabilă a trupei Damian Drăghici & Brothers, pe 30 august, la Grădina de Vară din Herăstrău, locul în care sunteți invitați să descoperiți povestea din jurul Miresei Nebune.

Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi melodii precum "Șaraiman", "În stație la Lizeanu", "Mona", "Cine-a pus cârciuma-n drum" sau "Mama mea e florăreasă".

Prețuri bilete la concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună"

Biletele pentru concertul Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online. Până pe 11 august, persoanele interesate pot profita de perioada Early Bird. Biletele au prețuri variabile în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.III – 63 lei, Cat.II – 81 lei și Cat.I - 108 lei.

Accesul la concert

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending